Cregaatine orange

2.990 RSD

CreGAAtine orange je unikatna zaštićena formulacija na bazi kreatina koja sadrži i njegov prekursor GAA – guanidinosirćetnu kiselinu. Deluje magično i na tvoje telo i na mozak. Razvijen od strane Applied Bioenergetic Lab i Carnomeda.

Opis

CreGAAtine orange je unikatna zaštićena formulacija na bazi kreatina koja sadrži i njegov prekursor GAA – guanidinosirćetnu kiselinu. Deluje magično i na tvoje telo i na mozak. Razvijen od strane Applied Bioenergetic Lab i Carnomeda. Novi proizvod dolazi vam sa ukusom pomoranze, pa ako niste probali obavezno ga probajte.

CreGAAtine je dodatak ishrani formulisan na osnovu naučnih dokaza. Detaljnije o nauci iza CreGAAtine-a možeš pročitati u sažetom pdf-u ”Malo nauke” ili se upustiti u još detaljniju analizu sa 200+ GAA naučnih studija.

CreGAAtine je bezbedan, patentiran i doping-free. Studija efekata kombinacije kreatina sa njegovim prekursorom je nagrađena od strane Evropskog Društva za Kliničku Ishranu i Metabolizam (ESPEN).

CreGAAtine poboljšava nivo kreatina u mišićima i mozgu. Mnogi od nas imaju deficitaran unos kreatina. Pogledaj studiju ili predavanje o kreatinu koji pokazuju koliko kreatina ti je potrebno.

CreGAAtine je osvojio prvu nagradu izglasanu od strane publike i poneo titulu suplement godine na najvećem sajmu fitnesa u istočnoj i centralnoj Evropi – FIWE.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cregaatine orange“

Preporučeni proizvodi