• AmixPro®TestoF-200 ® 100tbl BOX

  Amix Testo F-200 je odlična mešavina koja ima za cilj povećanje nivoa slobodnog testosterona. To je kombinacija dokazane jednostavnosti, koju predstavljaju DAA (d-asparaginska kiselina), L-arganin i ekstrakt Tribulusa Terrestris. Sve ovo je začinjeno peruanskom macom, koja ima neverovatan efekat u smislu hormonske ravnoteže. Ova mešavina sama čini dodatak potpunim i može delovati kao mešavina za poboljšanje libida, blagostanja i nivoa testosterona. Međutim, Amix Testo F-200, takođe koristi inovativnu tehnologiju i nova rešenja, odnosno sertifikovane mešavine: Testofen, Astragin, Tekadrol.

  Sastav ne sadrži nepotrebne supstance, a sav proizvod je 100 % siguran za korišćenje. Poboljšajte svoje parametre treninga, blagostanje i libido uz korišćenje ovog proizvoda. Najtvrdokorniji pojačivač testosterona na tržištu, neverovatan sastav, visoke koncentracije, mnoge aktivne supstance.

  Kome je namenjen ovaj pojačivač testosterona:

  • za ljude koji žele da maksimiziraju prirodnu proizvodnju testosterona,
  • za ljude koji žele da povećavaju nivo svog libida,
  • za ljude koji žele da izgrade čistu mišićnu masu,
  • za profesionalne sportiste i amatere,
  • za početnike i napredne,
  • za ljude u pauzi između ciklusa kreatina,
  • za ljude koji žele da poboljšaju kvalitet sna i regeneraciju organizma,
  • za ljude koji traže proizvode najvišeg mogućeg kvaliteta.
 • Lipotropic Fat Burner 200 cps

  Lipotropic Fat Burner 200 cps  je sagorevač masti koji se izdvaja po 9 ključnih sastojaka koji će vam pomoći da izgubite suvišne kilograme bez unošenja po zdravlje štetnih supstanci. AmixTM Lipotropic Fat Burner sadrži  L-karnitin, holin, inositol, betain, metionin, taurin, CLA, HCA i vitamin B6.

  Lipotropne supstance karakteriše to, da imaju važnu ulogu u iskorišćavanju (topljenju) masti od strane samog tela. Lipotropne sastojke koje sadrži AmixTM Lipotropic Fat Burner, deluju sinergistički, što znači da međusobno delujući pojačavaju uzajamno dejstvo. Ovi efekti se ogledaju u podizanju nivoa energije, povećanju telesnog metabolizma u smeru topljenja masnih naslaga i samim tim značajnoj pomoći telu da transportuje i ukloni masti.

 • Amix® – Lipotropic Fat Burner 100 cps

  Amix® – Lipotropic Fat Burner 100 cps je sagorevač masti Lipotropne supstance karakteriše to, da imaju važnu ulogu u iskorišćavanju (topljenju) masti od strane samog tela. Lipotropne sastojke koje sadrži Lipotropic Fat Burner 100 cps, deluju sinergistički, što znači da međusobno delujući pojačavaju uzajamno dejstvo. Ovi efekti se ogledaju u podizanju nivoa energije, povećanju telesnog metabolizma u smeru topljenja masnih naslaga i samim tim značajnoj pomoći telu da transportuje i ukloni masti.

   

  Ključne karakteristike:

  – povećava intenzitet treninga

  – podržava održanje optimalnog nivoa hoesterola

  – aktivno pomaže procese topljenja masti

  – pomaže održanje zdravog kardiovaskularnog sistema

 • X-Fat® 2in1 SHOT 20x60ml BOX Fruity

  X-Fat® 2in1 SHOT 20x60ml BOX Fruity je proizvod 2 u 1 i izuzetan sagorevač masti i moćan pre-work out proizvod.

  Njegov sastav čine velike doze GlyceroMax®, SINETROL® XPUR, L-Karniitna, CarnoSyn® – beta alanine i kofeina. Svaka ampula (60ml) sadrži 150mg kofeina.

  GlyceroMax® povećava koncetraciju tečnosti u krvi i tkivu(hiperhidratacija) što je izuzetno važno za sportiste i njihovu izdržljivost.

  CarnoSyn® je patentirana forma beta alanina. Beta Alanin je ne esencijalna amino kiselina koncentrisana u mišićnom tkivu i mozgu. Beta Alanin podržava stvaranje karnozina u mišićima, koji ima važnu ulogu u regeneraciji celog organizma. Povećana koncentracija poboljšava kvalitet sna.

  L-Karnitin je najviše poznat kao amino kiselina koja ubrzava metabolizam masti i pogađa glavne uzročnike celulita.

  Kofein povećava budnost, poboljšava koncentraciju i doprinosi poboljšanju izdržljivosti.

 • Amix TribuLynMAX 90% 750mg 90cps

  Amix TribuLynMAX je potpuno prirodni preparat sa veoma moćnim ekstraktom biljke Tribulus Terrestis, koja se koristi u drevnim medicinama Indije i Kine već vekovima za povećanje testosterona.

  AMIX™ TribuLyn™ je:

  • potpuno prirodan booster testosterona
  • pojačava snagu i ubrzava mišićni rast
  • povećava energiju i popravlja libido
  • sadrži više od 90% steroidnih saponina
  • nema nikakvih neželjenih efekata

  Amix TribuLynMAX vam to može omogućiti.

  Povećanje testosterona dovodi do povećanja snage, mišićne mase, izdržljivosti i podizanja nivoa energije do maksimuma.

  Tribulus Terrestis takođe dovodi do povećanja seksualne energije. Zbog svih ovih efekata tribulus je jako cenjen od strane bodi bildera i generalno svih sportista, jer im omogućava da postignu maksimalne sportske rezultate. Međutim, nisu svi tribulusi isti a osnovna razlika je u procentu pomenutih saponina, koji sadrže. 

  Amix TribuLynMAX sadrži više od 90% steroidnih saponina, što ga čini najkvalitetnijim proizvodom ovog tipa na našem tržištu!

 • Coenzyme Q10 60mg 100 softgels

  Amix® – Coenzyme Q10 60mg 100 softgels  takođe poznat i kao Ubikinon ili vitamin Q je veoma moćan antioksidant sličan vitaminu E. Ovaj proizvod spada u kategoriju vitamina i minerala.

  Koenzim Q10 je supstanca rastvorljiva u mastima, koju telo prirodno stvara i koja igra ključnu ulogu u produkciji energije u ljudskom telu. Telesna sposobnost da proizvodi koenzim Q10 opada sa godinama i stoga je važno kontinuirano suplementirati telo sa koenzimom Q10.

 • CAFFEINE 200 mg WITH TAURINE

  Amix® – Caffeine 200 mg with Taurine je brzo-delujuća formula koja iz vas izvlači maksimum energije i daje maksimalnu snagu. Kofein i taurin deluju tako što povećavaju budnost i neurološki vas pobuđuju tako da možete da maksimizirate svoj trening. Kofein je jedan od najpoznatijih i sigurno najviše korišćen brzo-delujući stimulans.

 • Amix AAKG Shot 4000

  Amix AAKG Shot 4000 je tečni proizvod na bazi Arginin Alfa-ketoglutarata.

  L- arginin je aminokiselina koja ima izuzetno važnu ulogu u telu, stimuliše procese obnove i rasta ćelija. Utiče pozitivno na povećanje nivoa hormona rasta i poboljšava oporavak mišića.

  Druga bitna uloga arginina je njegova uloga prekursora NO (azot oksida), što naglašava njegovu metaboličku važnost.

  Prisustvo NO (azot-oksida) u krvi pojačava i poboljšava rad mišića. On pojačava protok krvi i dostavljanje hranljivih supstanci do ćelija angažovanih pri vežbanju, povećava snagu, vazodilataciju i ćelijsku pumpu, kao i regeneraciju mišićnih vlakana. U kombinaciji sa alfa-ketoglutaratom je veoma značajan za metabolizam amino-kiselina kao i za proizvodnju energije.

  Arginin alfa-ketoglutarat je transportni sistem koji pri ulasku u krvotok značajno povećava proizvodnju azot oksida što dovodi do:

  • pojačanja i povećanja „mišićne pumpe“ nakon treninga,
  • povećava izdržljivost i ubrzava oporavak,
  • omogućava odrađivanje pojačanih treninga

  Svaka ampula Amix AAKG Shot sadrži 4.000mg L-Arginin Alfa-ketoglutarata.

  Upotreba: 1 ampula 30-45 minuta pre fizičke aktivnosti. Povećati unos vode. Ne uzimati u kasnim večernjim satima.

 • Arginine Amix

   Arginine Amix je monoaminokiselinski preparat koji sadrži aminokiselinu L-arginin. L- arginin je aminokiselina koja ima izuzetno važnu uloguu telu a ono što je još važnije uloga ove aminokiseline naročito dolazi do izražaja kod sportista. L- arginin je direktni prekusor azotnog oksida (NO). Azotni oksid je jedinjenje koje pomaže pumpanje i sintezu proteina i čini osnovu mehanizma na kojem se zasnivaju azotni boosteri.

  Arginine Amix je proizvod sa sadržajem čiste kristalne bez neesencijalnih aminokiselina L-arginina, jedne od osnovnih aminokiselina ljudskog tela. L-arginin je prekursor azotnog oksida (NO).

  Preporučena doza: Uzimati 2-4 kapsule dnevno. 2 kapsule ujutru, 2 kapsule pre spavanja.

  Dopunske činjenice:

  Veličina porcije: 4 kapsule

  Porcija po kontejneru: 90

  Sastojci: L-arginin baza, želatinska kapsula (napravljena od čistog želatina, voda, boja: titanijum dioksid), sredstva protiv zgrušavanja: magnezijum stearat, silicijum dioksid

  Upozorenje o alergenima: Može da sadrži tragove mleka, jaja, soje, glutena, školjki, orašastih plodova i kikirikija.

   

  Arginine Amix

  2.091 RSD
 • AMIX ZMA® 90CPS

  AMIX ZMA® 90CPS je jedinstvena i patentirana formulacija minerala u posebnom obliku i posebnom odnosu u kojem izazivaju anabolički efekat u telu. Sadrži cink i magnezijum, uključujući cink l-monometionin (L-OptiZinc®–U.S. Patent 5,278,329). Vitamin B6 u ovoj formuli pojačava resorpciju zinka i magnezijuma ali i iskoristljivost ova dva minerala. ZMA® je jak nesteroidni i potpuno prirodni suplement koji je klinički ispitivan i tada je dokazano da povećava nivo slobodnog i ukupnog testosterona, kao i insulinu sličan hormon rasta( IGF-1). To dovodi do dramatičnog povećanja snage.

  AMIX ZMA® je originalni cink-magnezijumski suplement razvijen od strane SNAC Systems, Inc. i jedini je validni preparat ovakvo tipa prema publikovanim istraživanjima.

  AMIX ZMA® 90CPS

  2.889 RSD
 • AMIX™ Performance E-Lite Electrolytes

  AMIX™ Performance E-Lite Electrolytes je visoko koncentrisani proizvod u tečnoj formi koji sadrži kompleks važnih elektrolita i vitamina C i D. Ovakav proizvod je dizajniran za ljude koji su fizički aktivni i potrebna im je brza nadoknada izgubljenih elektrolita. Sadrži magnezijum. Bez šećera, bez aspartama.

 • AMIX Magnesium Liquid+ 20x25ml

  AMIX Magnesium Liquid+ 20x25ml je magnezijum u tečnoj formi, lak za upotrebu, u kombinaciji sa mineralinim solima i vitaminima. Proizvod posebno dizajniran za osobe sa povećanom fizičkom aktivnošću.  Bez šećera i aspartama.

  Tečni oblik magnezijuma koji se lako koristi sa dodatkom kalijuma, vitamina C i B6. Sadrži kompleks magnezijuma u dva oblika bisglicinat i citrat. Bez šećera i aspartama. Magnezijum doprinosi normalnom energetskom metabolizmu normalnoj funkciji mišića do elektorlitičke ravnoteže za smanjenje umora i iscrpljenosti. Kalijum podržava normalnu funkciju mišića. Vitamin C i Vitamin B6 doprinose normalnom energetskom metabolizmu normalnoj funkciji nervnog sistema za održavanje normalne funkcije imunog sistema, tokom i nakon intezivne fizičke aktivnosti ili vežbanja.