• Metapure zero carb 2kg – QNT

  QNT teži zdravom životnom stilu i trudi se omogućiti vašem telu pravilan razvoj. S tom svrhom poboljšali su svoje proteinske dodatke koji sadrže najkvalitetniji odnos hranjivih materija. Delicious Whey Protein sadrži samo najbolje izvore proteina, kao što su izolat i koncentrat surutke te hidrolizovani izolat surutke. Osim toga dodane su i sve potrebne esencijalne aminokiseline koje osiguravaju nesmetan razvoj mišića i čitavog tela. Nebitno da li radite li na gubitku masti ili povećanju mišićne mase, unos proteina je od izuzetno velike važnosti za svakodnevan život i očuvanje zdravlja. Zato ako želite osigurati vašem telu unos najkvalitetnijih hranjljivih materija i potrebnu količinu proteina ovaj proizvod je idealan izbor za vas.

 • QNT Metapure Zero Carb

  QNT Metapure Zero Carb je najkvalitetniji ultrafiltrirani izolat proteina surutke sa niskim sadržajem ugljenih hidrata i laktoze.

  Ovo ga čini izuzetno probavljivim, što je vrlo važno jer skraćuje vreme apsorpcije. Savršeno za one koji traže najbolje, rekreativce, profesionalne sportiste koji žele razvijati ili održavati čistu mišićnu masu.

  Metapure Zero Carb je najkvalitetniji  ultrafiltrirani izolat proteina surutke sa niskim sadržajem ugljenih hidrata i laktoze što ga čini izuzetno probavljivim. Ovo je vrlo važno jer skraćuje vreme apsorpcije.

  Savršeno za one koji traže najbolje, rekreativce,  profesionalne sportiste koji žele razvijati ili održavati čistu mišićnu masu.