• Hyper Mass 4 kg

  Biotech Usa Hyper Mass je pravo rešenje za sve one koji naporno treniraju, kojima je potrebno brzo apsorbovanje aminokiselina, kao i dovoljne količine ugljenih hidrata.

  Studije pokazuju da deficit razgranatih aminokiselina, uz povećanje fizičkih zahteva, može dovesti do razgradnje mišićnog tkiva, što nastaje zbog potrebe organizma za azotom. Ovo se može sprečiti dobro izbalansiranom ishranom koja sadrži adekvatne vrednosti ugljenih hidrata i visoko-kvalitetnog proteina.

  Hyper Mass 4 kg

  5.830 RSD
 • Muscle Juice Revolution 2600

  Muscle Juice Revolution 2600 je jedinstveni gainer na tržištu! Sadrži 56 grama proteina po servisu Octo-Pro proteinske mešavine koja se sastoji iz 8 vrsta belančevina. Sadrži i 170g sporovarećih ugljenih hidrata koji će smanjiti naduvavanje stomaka koje možete iskusiti od drugih gainera.

  Uz prekursore glutamina prisutne u ovom proizvodu, dobićete i 1000mg glutamina po serviranju uključujući i revolucionarni L-Alanyl-L-Glutamin.

  Ovaj moćni dipeptid će vas zaštiti od razgradnje mišića i daće vam energiju za vežbanje. Ukoliko budete uzimali dva serviranja dnevno, sa mlekom, kao sto je preporučeno.

  Dobićete dodatnih 2600 kvalitetnih kalorija i 148g proteina da vam pomognu da nadmašite vaše ciljeve u povećanju mišićne mase. Proteinska mešavina koja se sastoji iz više različitih izvora proteina, superiorna je nad bilo kojim pojedinačnim proteinom za dugoročno snabdevanje vašeg tela neophodnim nutrijentima. Izolovani oblici proteina iz surutke kao sto su hidrolizat, izolat i koncentrat daju vašem telu instant priliv aminokiselina, zatim proteini iz jaja koji imaju kompletan spektar aminokiselina idealnih za mišicni rast.

 • Muscle Juice Revolution 2600

  Muscle Juice Revolution 2600 je najbolji visokokalorijski gejner. Bogatstvo ultrakvalitetnih kalorija i 56 g proteina iz multikomponentnog blenda u svakom serviranju garantuju brzu izgradnju mišićne mase i snage. Najnoviji Carbo-Lyn® visokomolekularni ugljeni hidrati prolaze kroz stomak 80% brže nego dekstroza ili šećer, snažno upumpavajući aminokiseline i glikogen u mišiće. Zdrave masti (omega-3, omega-9, i MCT) smanjuju holesterol, daju dodatnu energiju i ne talože se u salo!

  Ova najsavremenija formula, ako se servira sa vodom sadrži čak 56 grama kvalitetnih protein dobijenih iz nekoliko izvora.

  Ovi proteini će telu obezbediti neophodne gradivne materijale kao što su BCAA, kao i dobro poznati L-Glutamine.

  Oni uz druge aminokiseline koje su neophodne za sprečavanje katabolizma, daju neophodno gorivo na treningu – pritom razvijajući mišićnu masu.

 • Hyper mass 1 kg

  Hiper Mass je odličan izbor za ljubitelje dobitka jer sada možete dopuniti povećani kalorijski unos potreban za vaš rast sa proizvodom koji se sastoji od pažljivo odabranih sastojaka. Ovaj proizvod je kompleks ugljenih hidrata koji se sastoji od tri različita izvora ugljenih hidrata sa različitim glikemijskim indeksima. Sve ovo bez dodatka šećera. Proteinska mešavina sadrži 3 različite proteinske komponente koje imaju različita vremena apsorpcije kako bi se obezbedili izvori proteina potrebni za rast mišićne mase.

  Da bi se obezbedio uravnotežen nutritivni sastav, svaka porcija sadrži 1,4 g masti.

  Međutim, to nije sve, jer Hiper Mass takođe sadrži 3,25 g mikronizovanog (manje veličine čestica) kreatin-monohidrata po porciji koji ima povoljnija svojstva od tradicionalnog jedinjenja kreatin monohidrata.

  Hyper mass 1 kg

  1.900 RSD
 • ACTIVLAB MASS UP

  Activlab Mass Up sadrži najkvalitetniji koncentrat proteina surutke, optimalan odnos jednostavnih i složenih ugljenih hidrata, kao i taurin i kreatin monohidrat. Pored toga, može se pohvaliti širokim profilom aminokiselina, uključujući BCAA.

  ACTIVLAB MASS UP

  3.950 RSD
 • De Luxe Gainer

  De Luxe Gainer je namenjen ljudima kojima je bitan rast mišićne mase. Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabranu kombinaciju proteina surutke i kompleksnih ugljenih hidrata. Pored toga, obogaćen je mlaćenicom u prahu. Surutka se dobija kada se iz mleka izdvoji sir, a mlaćenica kada se iz mleka izdvoji puter. Mlaćenica ne sadrži mast, a  sadrži sve važne nutrijente kao i mleko uključujući i vitamine i minerale (kalijum, kalcijum, fosfor).

  De Luxe Gainer

  3.900 RSD
 • CarboJet Basic 3kg

  CarboJet Basic je bogat glutaminom i aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA). Može se koristiti u svakom trenutku, kada vam je potreban kalorični visokoproteinski obrok da bi ste pomerili granice i približili se svojim ciljevima. CarboJet Basic je visokokalorični gainer preparat specijalno dizajniran za sportove snage, bodibildere u fazi mase, za sportove izdržljivosti i sportiste sa izuzetno ubrzanim metabolizmom. CarboJet Basic je naročito pogodan za aktivne ljude, koji imaju potrebu za visoko kvalitetnim proteinom i kompleksnom mešavinom ugljenih hidrata.

  CarboJet Basic 3kg

  3.000 RSD
 • Mass Up

  Mass Up je proizvod koji se preporučuje tokom bilo kog perioda izgradnje mišićne mase. Sadrži najkvalitetniji koncentrat proteina surutke, optimalan sastav jednostavnih i kompozitnih ugljenih hidrata, kao i kreatin i taurin. Prašak za pripremu hranljivog napitka. Savršen gainer za sve koje žele da dobiju  kvalitetnu mišićnu masu i snagu. Korišćenjem ovog gainera dobijate čak 393 KCal na 100 grama.

  Mass Up

  4.000 RSD
 • De Luxe Gainer

  De Luxe Gainer je namenjen ljudima kojima je bitan rast mišićne mase. Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabranu kombinaciju proteina surutke i kompleksnih ugljenih hidrata. Pored toga, obogaćen je mlaćenicom u prahu. Surutka se dobija kada se iz mleka izdvoji sir, a mlaćenica kada se iz mleka izdvoji puter. Mlaćenica ne sadrži mast, a  sadrži sve važne nutrijente kao i mleko uključujući i vitamine i minerale (kalijum, kalcijum, fosfor).

  De Luxe Gainer

  3.900 RSD

Main Menu