• Amix AAKG Shot 4000

  Amix AAKG Shot 4000 je tečni proizvod na bazi Arginin Alfa-ketoglutarata.

  L- arginin je aminokiselina koja ima izuzetno važnu ulogu u telu, stimuliše procese obnove i rasta ćelija. Utiče pozitivno na povećanje nivoa hormona rasta i poboljšava oporavak mišića.

  Druga bitna uloga arginina je njegova uloga prekursora NO (azot oksida), što naglašava njegovu metaboličku važnost.

  Prisustvo NO (azot-oksida) u krvi pojačava i poboljšava rad mišića. On pojačava protok krvi i dostavljanje hranljivih supstanci do ćelija angažovanih pri vežbanju, povećava snagu, vazodilataciju i ćelijsku pumpu, kao i regeneraciju mišićnih vlakana. U kombinaciji sa alfa-ketoglutaratom je veoma značajan za metabolizam amino-kiselina kao i za proizvodnju energije.

  Arginin alfa-ketoglutarat je transportni sistem koji pri ulasku u krvotok značajno povećava proizvodnju azot oksida što dovodi do:

  • pojačanja i povećanja „mišićne pumpe“ nakon treninga,
  • povećava izdržljivost i ubrzava oporavak,
  • omogućava odrađivanje pojačanih treninga

  Svaka ampula Amix AAKG Shot sadrži 4.000mg L-Arginin Alfa-ketoglutarata.

  Upotreba: 1 ampula 30-45 minuta pre fizičke aktivnosti. Povećati unos vode. Ne uzimati u kasnim večernjim satima.

 • Horse Power X

  Horse Power X potpuno nov proizvod napravljen  da bude uvek za korak ispred. Ukoliko želite No reaktor suplement koji je nadmoćan u odnosu na ostale, onda je Horse Power X pravi izbor.

  Kao kompanija koja stvara vrhunske suplemente za postizanje najboljih mogućih rezultata, Ultimate Nutrition stvara samo ono što je najbolje.

  Pažljivo smo pratili nova dostignuća u području trenažne suplementacije i za svoje kupce nudi samo najbolje proizvode.

  Odabrali su ono najvrednije što imaju i ugradili ih u Horse Power X.

  Suplementi se često prave tako da se uklope u određenu cenu, ali to znači zakidanje na sastavu, moći i kvalitetu. Za razliku od toga, Ulitmate Nutrition je u novi Horse Power X ugradio najnaprednije sastojke koji se danas mogu naći na tržištu.

  Horse Power X

  4.200 RSD
 • 6PAK BOOM SHOT

  6PAK BOOM SHOT je No Reaktor koji će zadovoljiti svakog sportistu koji ceni osećaj „iskidanosti“ tokom treninga. Sastav je zasnovan na testiranim i efikasnim prekursorima azot-oksida u posebno definisanim dozama. Istovremeno, dodavanje citrulin malata i L-Arginina garantuje maksimalnu pumpu koja ne samo da utiče na poboljšanje motivacije već i značajno poboljšava oksidaciju i hranjenje ćelija organizma. Telo će, zauzvrat, reagovati boljim rezultatima i bržom regeneracijom nakon treninga.

  6PAK BOOM SHOT

  150 RSD
 • Biotech Supernova

  Biotech Supernova je No reactor i Kombinovani, višefazni prah za upotrebu pre vežbanja. Daje energiju i poboljšava performanse, omogućava bolju koncentraciju. Suplemente je posebne arome i prijatan je za piće.

  Supernova je suplement koji se upotrebljava pre vežbanja kako biste poboljšali performanse, imali više energije, povećali budnost i podigli koncentraciju na viši nivo. Ukoliko koristite Supernova suplement pre vežbanja, možete očekivati najbolji trening u vašem životu, koji garantuje širenje vaših pogleda na svet vežbanja, i to bez dodatnih ugljenih hidrata.

  Biotech Supernova

  2.800 RSD
 • Blood and guts

  Blood&Guts spada u grupu proizvoda No reaktori koji se koristi pre treninga, dizajniran da pojača fokus, energiju i snagu tokom trenažnog procesa, omogućavajući vam da pređete svoje mentalne i fizičke granice.

  Revolucionarna formula Blood&Guts sadrži doze ključnih sastojaka, spojenih kroz takmičarsko doba Doriana Yatesa, kako bi se stvorila najmoćnija trenažna formula danas na tržištu u kategoriji proizvoda No reaktori.

  Blood and guts

  4.600 RSD

Main Menu