• Amix® Tribu 90% with ZMA

  Amix® Tribu 90% with ZMA  je visoko potentna i potpuno prirodna (biljna) patentirana formula ZMA i Tribulus Terrestis sa 90% steroidnih saponina. Pažljivo uklopljeni sastojci koji podižu  nivo testosterona obezbeđuju siguran i stabilan anabolički nivo, koji je ključan za mišićni rast, snagu, i opštu fizičku kondiciju.

  Tribulus terrestris je veoma popularan prirodni stimulans testosterona među sportistima, podstičući pravilnu hormonsku aktivnost i seksualnu funkciju. Tribulus podržava održavanje tonusa mišića i nivoa energije u telu. Pozitivno podstiče stvaranje energije, oporavak nakon vežbanja, izdržljivost mišića i imunološku funkciju organizma.

  Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj funkciji mišića i normalnoj psihološkoj aktivnosti. Istovremeno podržava održavanje normalnog statusa kostiju u telu.

  Magnezijum se nalazi u kostima i mekim tkivima, posebno u mišićima. Glavna uloga magnezijuma je između ostalog izgradnja kostiju i smanjenje neuromišićne iritacije u mišićima.

 • AmixPro®TestoF-200 ® 100tbl BOX

  Amix Testo F-200 je odlična mešavina koja ima za cilj povećanje nivoa slobodnog testosterona. To je kombinacija dokazane jednostavnosti, koju predstavljaju DAA (d-asparaginska kiselina), L-arganin i ekstrakt Tribulusa Terrestris. Sve ovo je začinjeno peruanskom macom, koja ima neverovatan efekat u smislu hormonske ravnoteže. Ova mešavina sama čini dodatak potpunim i može delovati kao mešavina za poboljšanje libida, blagostanja i nivoa testosterona. Međutim, Amix Testo F-200, takođe koristi inovativnu tehnologiju i nova rešenja, odnosno sertifikovane mešavine: Testofen, Astragin, Tekadrol.

  Sastav ne sadrži nepotrebne supstance, a sav proizvod je 100 % siguran za korišćenje. Poboljšajte svoje parametre treninga, blagostanje i libido uz korišćenje ovog proizvoda. Najtvrdokorniji pojačivač testosterona na tržištu, neverovatan sastav, visoke koncentracije, mnoge aktivne supstance.

  Kome je namenjen ovaj pojačivač testosterona:

  • za ljude koji žele da maksimiziraju prirodnu proizvodnju testosterona,
  • za ljude koji žele da povećavaju nivo svog libida,
  • za ljude koji žele da izgrade čistu mišićnu masu,
  • za profesionalne sportiste i amatere,
  • za početnike i napredne,
  • za ljude u pauzi između ciklusa kreatina,
  • za ljude koji žele da poboljšaju kvalitet sna i regeneraciju organizma,
  • za ljude koji traže proizvode najvišeg mogućeg kvaliteta.
 • Amix TribuLynMAX 90% 750mg 90cps

  Amix TribuLynMAX je potpuno prirodni preparat sa veoma moćnim ekstraktom biljke Tribulus Terrestis, koja se koristi u drevnim medicinama Indije i Kine već vekovima za povećanje testosterona.

  AMIX™ TribuLyn™ je:

  • potpuno prirodan booster testosterona
  • pojačava snagu i ubrzava mišićni rast
  • povećava energiju i popravlja libido
  • sadrži više od 90% steroidnih saponina
  • nema nikakvih neželjenih efekata

  Amix TribuLynMAX vam to može omogućiti.

  Povećanje testosterona dovodi do povećanja snage, mišićne mase, izdržljivosti i podizanja nivoa energije do maksimuma.

  Tribulus Terrestis takođe dovodi do povećanja seksualne energije. Zbog svih ovih efekata tribulus je jako cenjen od strane bodi bildera i generalno svih sportista, jer im omogućava da postignu maksimalne sportske rezultate. Međutim, nisu svi tribulusi isti a osnovna razlika je u procentu pomenutih saponina, koji sadrže. 

  Amix TribuLynMAX sadrži više od 90% steroidnih saponina, što ga čini najkvalitetnijim proizvodom ovog tipa na našem tržištu!

 • Testostro Grow HP 2

  Testostro Grow 2 HP je kompleksan proizvod koji reguliše sve fiziološke mehanizme koji utiču na muški hormon. Glavni muški hormon, od kog zavise mišićna masa, snaga, izdržljivost, dobro raspoloženje, potencija.

  Ultimate Nutrition poseduje odličan pojačivač hormona, Testostro Grow HP 2. To je tvdokorna fomula namenjena bodibilderima koji žele da unaprede svoje performanse u teretani ili na sporednim mestima sa pogodnostima u spavaćoj sobi. Informacije o proizvodu počinju na uobičajnom mestu objašnjavanjem problema koji dolaze zajedno sa niskim nivoom testosterona (niska energija, nizak seksualni nagon, smanjena mišićna masa, povećana masnoća) i prednosti koje možete dobiti od povećanja (više energije, povećan libido, više čiste mišićne mase i smanjenje masti).

 • Bulgarian Tribulus Terrestris

  Povećajte izdržljivost uz Bulgarian Tribulus Terrestris 750 mg, 90 kaps. Tribulus Terrestris je biljka koja se preporučuje za vitalnost kod muškaraca i suplement je za stimulaciju hormona. Tribulus Terrestris poboljšava kardiovaskularno zdravlje, kao i performanse u spavaćoj sobi. Izgradite mišiće i izgubite masti uz Bulgarian Tribulus Terrestris 750 mg, 90 kaps. Izuzetno moćni 45% steroidnih saponina brzo vam pomažu da izgubite neželjenu masnoću i dobijete čistu mišićnu masu.

 • Arginine Pyroglutamate Lysine, 100kap

  Arginine Pyroglutamate Lysine je poseban oblik arginina, koji u kombinaciji sa lizinom povećava prirodni hormon rasta isto kao znatno veća količina običnog L-arginina. Zahvaljujući ovoj izvanrednoj efikasnosti i ekonomičnosti, najširi krug korisnika sada može sebi da olakša put do lepšeg izgleda, boljeg zdravlja i kvaliteta života.

 • AMIX-GH Stimulant Maximum

  AMIX-GH Stimulant Maximum je dodataka čija je glavna funkcija stimulacija hormona rasta kako bi se postigla povećana sinteza proteina, povećanje mišićne mase, smanjenje masti ili bolji kapacitet oporavka. Moramo naglasiti da je AMIX-GH Stimulant Maximum  ono što se zove hormon odgovoran za povećanje mišićne mase bez masti, ali to nije sve, jer povećanje ovog hormona proizvodi inhibiciju glukoze u mišićima, dok stimuliše unos aminokiselina. Kiseline koje se koriste u sintezi proteina, a mišić koristi masne kiseline kao glavni izvor energije.

 • ZMA PRO

  ZMA PRO spada u kategoriju pojačivači hormona – proizvod  veoma popularan među sportistima zato što može pomoći prirodno lučenje anaboličkih hormona. Potpuno prirodan preparat koji, osim regulacije hormonskih aktivnosti doprinosi i normalnom metabolizmu proteina i glikogena.

  ZMA PRO je jedinstvena formulacija minerala cinka, magnezijuma i vitamina B6, koja u tačno propisanoj kombinaciji i odnosu ima anabolički uticaj na organizam. Svaki od njih je specijalno odabran zbog svojih unikatnih svojstava a sve to je dodatno pojačano patentiranim organskim oblikom KSM-66® ašvagande (Withania somnifera) i AstrGin® patentiranim oblikom ekstrakta ženšena i astragalusa (Panax notoginseng, Astragalus membranoceus).

  ZMA PRO

  2.950 RSD
 • TRIBULUS MAXIMUS

  Tribulus Maximus je proizvod za povećanje testosterona i hormona rasta,  Prirodno povećava nivo testosterona, povećava snagu, mišićnu masu, smanjuje telesne masti i rešava problem potencije. Ultra doza tribulusa od 1500 mg.

  Tribulus Terrestris povećava nivo testosterona tako što podiže nivo luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize. U slučaju unošenja testosterona, ljudski organizam prestaje da ga proizvodi, ovo dejstvo kod uzimanja tribulusa ne dolazi do izražaja, stoga tribulus nema štetne efekte. Sportisti koriste tribulus da bi održali odgovarajući nivo testosterona i potpomogli povećanje mišićne mase. Tokom testiranja vršenog prilikom ispitivanja proizvoda, veći broj korisnika primećuje povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snage.

  TRIBULUS MAXIMUS

  2.450 RSD

Main Menu