• Fat Burner Gel Men Amix®

  AmixTM Fat Burner gel, sagorevač masti- posebno dizajnirana formula za neverovatnu borbu protiv nakupljanja masti u potkožnom tkivu. Jedinstveni sastav i biološki visokoefikasne supstance kao što su karnitin, kofein, Gotu kola i drugi, stimulišu mikrocirkulaciju u koži i ubrzavaju metabolizam ćelija masti.

 • Thermo Shape Pro

  Thermo Shape Pro od Activlaba je kompleksni sagorevač masti koji stimuliše termogenezu, ubrzava metabolizam i intenzivnije i brže pomaže u sagorevanju masti. Thermo Shape Pro je inteligentni sagorevač masti pažljivo odabranih efikasnih supstanci koje pordržavaju sagorevanje kalorija i tokom opuštanje.

  THERMO SHAPE PRO je suplement iz Thermo Shape linije, koja je posvećena ljudima koji se bore sa telesnom težinom. Ekstrakti biljaka i kofein koji se nalaze u suplementu efikasno podržavaju telo u borbi protiv viška masnoća i nepotrebnih kilograma.

  Namenjen je za osobe koje rade na gubitku težine i za osobe koje žele da ubrzaju metabolizam i podignu nivo energije tokom dana. Thermo Shape Pro potrebno je koristiti ujutro na prazan stomak ili 30min pre treninga.

   

  •  Preporučuje se tokom perioda intenzivnog smanjenja telesne težine
  • Povećava proizvodnju toplote – termogeneza
  • Regulacija metabolizma masnoća
  • Podiže nivo energije tokom treninga, i tokom dana
  • Poboljšava koncentraciju i budnost
  • Izuzetno moćan topljač viška masnoća u našem telu
  • Idealan i za muškarce i za žene

  Thermo Shape Pro

  2.000 RSD
 • AMIX™ Detonatrol™

  Amix® – MuscleCore® DW – Detonatrol® Fat Burner 90cps BOX

  AMIX™ Detonatrol™ je izuzetna termogenička formula koja ima i prava eksplozivna stimulativna svojstva. AMIX™ Detonatrol™ je dizajniran u laboratoji LargeLife u saradnji sa sportistima Amix tima.

  Zato su tu ukombinovani samo najkvalitetniji sastojci sa maksimalnom snagom, koji su se u praksi pokazali kao efikasni. Svi ovi sastojci su odabrani nakon opsežnih kliničkih studija, koje su sprovedene da bi se proverila njihova efikasnost.

  Sastojci kao što su Sinetrol®, Clarinol®, Super CitriMax®, CapsiMax®, BioPerine® su samo neki od mnogobrojnih. AMIX™ Detonatrol™ je visoko-efikasan i lako se koristi.

  AMIX™ Detonatrol™ je savršen kao pre-workout formula kao booster energije koji podstiče gubitak masnih naslaga.

  Prednosti korišćenja AMIX™ Detonatrol™-a:

  # preparat „sve u jedan“ za održavanje telesne težine

  # maksimizira vaše treninge

  # podstiče temogenezu( topljenje masti)

  # smanjuje umor i podstiče izdržljivost

  # ubrzava metabolizam

  Uzimati 2-3 kapsule 2 puta dnevno sa dosta vode.

 • Black Burn

  Black burn 90 mega kapsula sa 28 aktivnih sastojaka Svaka porcija sadrži 200 mg kofeina Sa 11 vrsta biljnih ekstrakata, uključujući crni biber u prahu i ekstrakt kajenskog bibera Sa 2 izvora L-karnitina: L-karnitin, L-tartarat i acetil-L-karnitin Sa holinom, HCA (iz ekstrakta ploda Garcinia cambogia) i CLA (konjugovana linolna kiselina) Sa 2 vrste aminokiselina: sa L-tirozinom i L-fenilalaninom Sa 4 mikronutrijenta: gvožđe, jod, cink, hrom Sa 5 vrsta vitamina: kompleks vitamina B (vitamini B3, B5, B6, B9 i B12)

  Black Burn

  3.150 RSD
 • Amix ThermoCore

  ThermoCore je sagorevač masti koji će vam pomoći u regulisanju telesne težine pojačavajući metabolizam masti, delujući diuretički i olakšavajući proces varenja. Takođe, svojim sastavom omogućava zdravo i normalno funkcionisanje zglobova i mišića i podržava fizičku i mentalnu vitalnost.

  PAKOVANJE 90 kapsula.

  UPOTREBA: 2 kapsule pola sata pre treninga.

  Amix ThermoCore

  3.390 RSD

Main Menu