• ALC – sa taurinom i vitaminom B6

  ALC – sa taurinom i vitaminom B6 je specijalna kombinacija visoko kvalitetnog Acetil L-Karnitina, taurina i vitamina B6 i namenjen je u postupku sagorevanja masti kao sagorevač masti. Pozitvno dejstvo se ogleda i na polju proizvodnje energije, podržavanju mentalnih funkcija, održavanju zdravlja srčanog mišića, u borbi sa bolestima kao što su Alchajmerova i Parkinsonova, a posebno kod muškaraca u borbi protiv steriliteta.

 • Lipotropic Fat Burner 200 cps

  Lipotropic Fat Burner 200 cps  je sagorevač masti koji se izdvaja po 9 ključnih sastojaka koji će vam pomoći da izgubite suvišne kilograme bez unošenja po zdravlje štetnih supstanci. AmixTM Lipotropic Fat Burner sadrži  L-karnitin, holin, inositol, betain, metionin, taurin, CLA, HCA i vitamin B6.

  Lipotropne supstance karakteriše to, da imaju važnu ulogu u iskorišćavanju (topljenju) masti od strane samog tela. Lipotropne sastojke koje sadrži AmixTM Lipotropic Fat Burner, deluju sinergistički, što znači da međusobno delujući pojačavaju uzajamno dejstvo. Ovi efekti se ogledaju u podizanju nivoa energije, povećanju telesnog metabolizma u smeru topljenja masnih naslaga i samim tim značajnoj pomoći telu da transportuje i ukloni masti.

 • Amix® – Lipotropic Fat Burner 100 cps

  Amix® – Lipotropic Fat Burner 100 cps je sagorevač masti Lipotropne supstance karakteriše to, da imaju važnu ulogu u iskorišćavanju (topljenju) masti od strane samog tela. Lipotropne sastojke koje sadrži Lipotropic Fat Burner 100 cps, deluju sinergistički, što znači da međusobno delujući pojačavaju uzajamno dejstvo. Ovi efekti se ogledaju u podizanju nivoa energije, povećanju telesnog metabolizma u smeru topljenja masnih naslaga i samim tim značajnoj pomoći telu da transportuje i ukloni masti.

   

  Ključne karakteristike:

  – povećava intenzitet treninga

  – podržava održanje optimalnog nivoa hoesterola

  – aktivno pomaže procese topljenja masti

  – pomaže održanje zdravog kardiovaskularnog sistema

 • X-Fat® 2in1 SHOT 20x60ml BOX Fruity

  X-Fat® 2in1 SHOT 20x60ml BOX Fruity je proizvod 2 u 1 i izuzetan sagorevač masti i moćan pre-work out proizvod.

  Njegov sastav čine velike doze GlyceroMax®, SINETROL® XPUR, L-Karniitna, CarnoSyn® – beta alanine i kofeina. Svaka ampula (60ml) sadrži 150mg kofeina.

  GlyceroMax® povećava koncetraciju tečnosti u krvi i tkivu(hiperhidratacija) što je izuzetno važno za sportiste i njihovu izdržljivost.

  CarnoSyn® je patentirana forma beta alanina. Beta Alanin je ne esencijalna amino kiselina koncentrisana u mišićnom tkivu i mozgu. Beta Alanin podržava stvaranje karnozina u mišićima, koji ima važnu ulogu u regeneraciji celog organizma. Povećana koncentracija poboljšava kvalitet sna.

  L-Karnitin je najviše poznat kao amino kiselina koja ubrzava metabolizam masti i pogađa glavne uzročnike celulita.

  Kofein povećava budnost, poboljšava koncentraciju i doprinosi poboljšanju izdržljivosti.

 • Fat Bloc

  Hitosan se razlikuje od ostalih vlakana zato što ima pozitivan naboj koji privlači, skuplja one sa negativnim štetnim nabojem. Rastvara se u stomaku, a zatim prelazi u oblik gela u crevima, gde zarobljava masti. Tako vezane masti ne pružaju organizmu da ih koristi za energiju, već navodi telo da koristi postojeće masti. Ne metaboliše se u telu, već se zajedno sa mastima i toksinima izbacuje putem stolice.

  Fat Bloc

  1.500 RSD
 • Gold Burn 60 tab

  Gold Burn je inovativni sagorevač masti dizajniran za brzo mršavljenje.

  Pokazalo se da sinefrin, aktivna supstanca u Citrus Aurantiumu, povećava stopu metabolizma u mirovanju za 217%, dok takođe povećava potrošnju energije.
  Sinefrin radi sa kofeinom kako bi postigao dodatnih 4% povećanja sagorelih kalorija.
  Kliničke studije su pokazale da kajenska paprika u prahu može povećati stopu oksidacije masti (sagorevanje masti) za ~ 42%.
  Pokazalo se da ekstrakt zelenog čaja povećava sagorevanje masti za dodatnih 10%!
  Phaseolus vulgaris (beli pasulj) pokazalo se u studijama da pomaže učesnicima da izgube 10,4% masne mase za 30 dana.

  Gold Burn 60 tab

  2.500 RSD
 • ULTIMATE NUTRITION CLA 1000 mg

  01

  Ultimate nutrition CLA 1000 mg (Conjugated Linoleic Acid) ili konjugovana linolna kiselina derivat je linolne kiseline i predstavlja poseban oblik omega 6 masne kiseline. Hemijski se i funkcionalno razlikuje od omega 6 iz lanenog ulja. Neophodna je u ljudskoj ishrani. U hrani se može naći u manjim količinama i to uglavnom u mesu i mlečnim proizvodima, pa da bi se osetila korisna dejstva ove masne kiseline neophodno ju je uzimati u koncentrovanom obliku u vidu dijetetskih suplemenata.

  ULTIMATE NUTRITION CLA 1000 mg

  01
  2.400 RSD
 • Fat Burner Gel Men Amix®

  AmixTM Fat Burner gel, sagorevač masti- posebno dizajnirana formula za neverovatnu borbu protiv nakupljanja masti u potkožnom tkivu. Jedinstveni sastav i biološki visokoefikasne supstance kao što su karnitin, kofein, Gotu kola i drugi, stimulišu mikrocirkulaciju u koži i ubrzavaju metabolizam ćelija masti.

 • Thermo Shape Pro

  Thermo Shape Pro od Activlaba je kompleksni sagorevač masti koji stimuliše termogenezu, ubrzava metabolizam i intenzivnije i brže pomaže u sagorevanju masti. Thermo Shape Pro je inteligentni sagorevač masti pažljivo odabranih efikasnih supstanci koje pordržavaju sagorevanje kalorija i tokom opuštanje.

  THERMO SHAPE PRO je suplement iz Thermo Shape linije, koja je posvećena ljudima koji se bore sa telesnom težinom. Ekstrakti biljaka i kofein koji se nalaze u suplementu efikasno podržavaju telo u borbi protiv viška masnoća i nepotrebnih kilograma.

  Namenjen je za osobe koje rade na gubitku težine i za osobe koje žele da ubrzaju metabolizam i podignu nivo energije tokom dana. Thermo Shape Pro potrebno je koristiti ujutro na prazan stomak ili 30min pre treninga.

   

  •  Preporučuje se tokom perioda intenzivnog smanjenja telesne težine
  • Povećava proizvodnju toplote – termogeneza
  • Regulacija metabolizma masnoća
  • Podiže nivo energije tokom treninga, i tokom dana
  • Poboljšava koncentraciju i budnost
  • Izuzetno moćan topljač viška masnoća u našem telu
  • Idealan i za muškarce i za žene

  Thermo Shape Pro

  2.000 RSD
 • AMIX™ Detonatrol™

  Amix® – MuscleCore® DW – Detonatrol® Fat Burner 90cps BOX

  AMIX™ Detonatrol™ je izuzetna termogenička formula koja ima i prava eksplozivna stimulativna svojstva. AMIX™ Detonatrol™ je dizajniran u laboratoji LargeLife u saradnji sa sportistima Amix tima.

  Zato su tu ukombinovani samo najkvalitetniji sastojci sa maksimalnom snagom, koji su se u praksi pokazali kao efikasni. Svi ovi sastojci su odabrani nakon opsežnih kliničkih studija, koje su sprovedene da bi se proverila njihova efikasnost.

  Sastojci kao što su Sinetrol®, Clarinol®, Super CitriMax®, CapsiMax®, BioPerine® su samo neki od mnogobrojnih. AMIX™ Detonatrol™ je visoko-efikasan i lako se koristi.

  AMIX™ Detonatrol™ je savršen kao pre-workout formula kao booster energije koji podstiče gubitak masnih naslaga.

  Prednosti korišćenja AMIX™ Detonatrol™-a:

  # preparat „sve u jedan“ za održavanje telesne težine

  # maksimizira vaše treninge

  # podstiče temogenezu( topljenje masti)

  # smanjuje umor i podstiče izdržljivost

  # ubrzava metabolizam

  Uzimati 2-3 kapsule 2 puta dnevno sa dosta vode.

Main Menu