• Multipower Whey Protein – Vanila

  Multipower Whey Protein – Vanila kreiran je kako bi vam bio potpuna podrška u treniranju. Rezultat čestog konzumiranja Multipower Whey 100% napitka je brz oporavak, umanjeno grčenje mišića i povećanje mišićne mase koja će vam priuštiti zadovoljstvo i povećanu želju za sledećim treningom.

  Sa 100% Pure Whey proteinom svaki trening ima sve više smisla, a brži napredak i izvanredni rezultati konstantno će vas gurati napred, prema cilju i još jednom uspehu.

 • Multipower Whey Protein Vanila

  Multipower Whey Protein – Vanila je visoko koncentrisan protein, dopunjen esencijalnim aminokiselinama kako bi vaš trening imao još više smisla, a oporavak i rezultati bili maksimalni u što kraćem periodu.

  Visokokvalitetan protein od sirutke koja je najčišći izvor proteina posebno je popularan i po veoma brzoj apsorpciji. Whey 100% sastoji se od 3 vrste belančevina: izolata, koncentrata i hidrolizata.

 • Multipower Whey Protein

  Multipower Whey Protein – Kuki Krem je visokokvalitetni protein surutke koji je najčistijii izvor belančevina poznat po  veoma brzoj apsorpciji. Whey 100% sastoji se od 3 vrste belančevina: izolata, koncentrata i hidroizolata. Koristeći izolat kao primarni izvor, svako serviranje daje vam čak 24g čistog proteina, 5.7g BCAA i čak 3.8g L-Glutamina. Sa svega 1.4g hidrata i obogaćen vitaminom B6 koji podržava metabolizam proteina i glikogena.

  Whey 100% kreiran je kako bi vam bio potpuna podrška u treniranju. Rezultat čestog konzumiranja Multipower Whey 100% proteina je brz oporavak, smanjeno grčenje mišića i porast mišićne mase koja će vam u potpunosti priuštiti zadovoljstvo i povećanu želju za sledećim treningom.

  Sa 100% Pure Whey proteinom svaki trening ima sve više smisla, a brži napredak i izvanredni rezulati konstantno će vas gurati napred, prema cilju i još jednom uspehu.

 • Multipower Whey Protein – Kuki krem

  Multipower 100% čist protein surutke – optimalna užina nakon treninga.

  Multipower Whey Protein – Kuki Krem sadrži visok sadržaj proteina – prah proteina surutke obezbeđuje telu 24g visokokvalitetnih  proteina po porciji. Impresionira i svojim odličnim ukusom koje je karakterističan za Multipower.

  Odlikuje ga brza regeneracija: proteinski šejk je dobar kao užina posle treninga, jer se proteini izuzetno brzo apsorbuju pre tela i tako doprinose regeneraciji mišića.

  Da li vam ovo zvuči poznato? Nakon napornog treninga, mišići se često osećaju umorno i pod stresom. Želite da pojedete nešto na brzinu, ali često nedostaje vremena i želje da nešto skuvate posle treninga. Sa 100% čistim proteinom surutke iz Multipower-a, stres je ostao. Instant prah u kombinaciji sa vodom pretvara se u ukusan i hranljiv proteinski šejk u roku od nekoliko sekundi.

  Ovaj proteinski prah pomaže telu da se regeneriše nakon sporta i obnavlja snagu za sledeći dan. Glavni sastojak ovog dijetetskog suplementa (80%) su proteini surutke. Oni obezbeđuju telu važne proteine iz tri različita izvora – izolata, koncentrata i hidrolizata. Izolat je glavni izvor i obezbeđuje visok kvalitet proteina. Jedna porcija od 30 g sadrži 24 g najkvalitetnijeg proteina i samo 1,4 g ugljenih hidrata. Sa važnim vitaminom B6, stimuliše se i podržava metabolizam proteina i hormona.

  Posebno visoka rastvorljivost i odličan ukus kolačića i kreme zaokružuju proteinski prah. Jednostavno rastvorite u vodi, promešajte i ukusni proteinski šejk je spreman za upotrebu.

 • Multipower 100% Whey Protein

  100% Pure Whey protein je visoko koncentrisan protein, dopunjen esencijalnim aminokiselinama kako bi vaš oporavak i rezultati bili maksimalni.

  Visokokvalitetni protein surutke koja je najčistijii izvor belančevina poznata po  veoma brzoj apsorpciji. Whey 100% sastoji se od 3 vrste belančevina: izolata, koncentrata i hidroizolata. Koristeći izolat kao primarni izvor, svako serviranje daje vam čak 24g čistog proteina, 5.7g BCAA i čak 3.8g L-Glutamina. Sa svega 1.4g hidrata i obogaćen vitaminom B6 koji podržava metabolizam proteina i glikogena.

  Whey 100% kreiran je kako bi vam bio potpuna podrška u treniranju. Rezultat čestog konzumiranja Multipower Whey 100% proteina je brz oporavak, smanjeno grčenje mišića i porast mišićne mase koja će vam u potpunosti priuštiti zadovoljstvo i povećanu želju za sledećim treningom.

  Sa 100% Pure Whey proteinom svaki trening ima sve više smisla, a brži napredak i izvanredni rezulati konstantno će vas gurati napred, prema cilju i još jednom uspehu.

  100% Pure Whey Protein probajte odmah i doživite najukusniji fitness šejk dostupan na tržištu.

  Pakovanje: 450 grama

 • Multipower Whey Protein – Borovnica Jogurt

  Multipower Whey Protein – Borovnica Jogurt ima visok nivo proteina – 80 % visokokvalitetnog kompleksa proteina surutke (primarni izvor izolata) za podršku rasta mišića. Prirodni, nedenaturisani protein surutke, ultrafiltriran. Instantizovan za odličnu rastvorljivost i lako svarljiv, samo 4% ugljenih hidrata, visok nivo BCAA (5,7 g po porciji) + glutamina (3,8 g po porciji). Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i regulaciji hormonske aktivnosti.

Main Menu