• Multipower Whey Protein – Kuki krem

  Multipower 100% čist protein surutke – optimalna užina nakon treninga.

  Multipower Whey Protein – Kuki Krem sadrži visok sadržaj proteina – prah proteina surutke obezbeđuje telu 24g visokokvalitetnih  proteina po porciji. Impresionira i svojim odličnim ukusom koje je karakterističan za Multipower.

  Odlikuje ga brza regeneracija: proteinski šejk je dobar kao užina posle treninga, jer se proteini izuzetno brzo apsorbuju pre tela i tako doprinose regeneraciji mišića.

  Da li vam ovo zvuči poznato? Nakon napornog treninga, mišići se često osećaju umorno i pod stresom. Želite da pojedete nešto na brzinu, ali često nedostaje vremena i želje da nešto skuvate posle treninga. Sa 100% čistim proteinom surutke iz Multipower-a, stres je ostao. Instant prah u kombinaciji sa vodom pretvara se u ukusan i hranljiv proteinski šejk u roku od nekoliko sekundi.

  Ovaj proteinski prah pomaže telu da se regeneriše nakon sporta i obnavlja snagu za sledeći dan. Glavni sastojak ovog dijetetskog suplementa (80%) su proteini surutke. Oni obezbeđuju telu važne proteine iz tri različita izvora – izolata, koncentrata i hidrolizata. Izolat je glavni izvor i obezbeđuje visok kvalitet proteina. Jedna porcija od 30 g sadrži 24 g najkvalitetnijeg proteina i samo 1,4 g ugljenih hidrata. Sa važnim vitaminom B6, stimuliše se i podržava metabolizam proteina i hormona.

  Posebno visoka rastvorljivost i odličan ukus kolačića i kreme zaokružuju proteinski prah. Jednostavno rastvorite u vodi, promešajte i ukusni proteinski šejk je spreman za upotrebu.

Main Menu