• Post Gold

  Post Gold 387 gr Ultimate Nutrition, dajte svojim mišićima sve što je potrebno posle treninga!

  Svaki sportista zna koliko su proteini važni za oporavak posle treninga. Ali on je samo jedan deo slagalice koja našem telu treba. Post Gold sadrži sve ostale delove te važne slagalice koja gradi i oporavlja telo posle jakog treninga. Ovaj neverovatni kompleks sadrži sve sastojke koji su ključni za ishranu mišića i njihovu izgradnju. U njegov sastav su ubačene sve najvažnije aminokiseline za oporavak: BCAA, Beta Alanin,Betain, GABA, glutamin i holin bitartrat.

  Post Gold je unapredjena formula koja će ubrzati vaš oporavak i izgradnju mišića. Uz Post Gold bićete snažniji za sledeći trening, imaćete bolju definiciju i napredovaćete brže u svojim ciljevima.

  Post Gold

  3.750 RSD
 • Beta K

  Beta K kao dodatak beta-alaninu i kreatinu povećava maksimalnu izlaznu snagu. Zaključeno je da povećani izlaz može biti rezultat poboljšanog puferovanja vodoničnih jona zbog povišenih koncentracija karnozina. Upotreba beta-alanina za povećanje mišićnog kernozina nudi način da se poveća potencijal za anaerobno vežbanje.

   Beta-alanin i histidin su dve komponente koje čine karnozin. Histidin je već prisutan u velikim količinama u skeletnim mišićima, tako da beta-alanin deluje kao faktor koji ograničava brzinu konverzije kernozina. Kernozin je veoma efikasan u puferovanju jona vodonika odgovornih za stvaranje opekotina mlečne kiseline. Povećanje mišićnog karnozina suplementacijom beta-alanina može odložiti umor i poboljšati mišićne aspekte atletskih performansi.

  Beta K

  4.980 RSD

Main Menu