• Post Gold

  Post Gold 387 gr Ultimate Nutrition, dajte svojim mišićima sve što je potrebno posle treninga!

  Svaki sportista zna koliko su proteini važni za oporavak posle treninga. Ali on je samo jedan deo slagalice koja našem telu treba. Post Gold sadrži sve ostale delove te važne slagalice koja gradi i oporavlja telo posle jakog treninga. Ovaj neverovatni kompleks sadrži sve sastojke koji su ključni za ishranu mišića i njihovu izgradnju. U njegov sastav su ubačene sve najvažnije aminokiseline za oporavak: BCAA, Beta Alanin,Betain, GABA, glutamin i holin bitartrat.

  Post Gold je unapredjena formula koja će ubrzati vaš oporavak i izgradnju mišića. Uz Post Gold bićete snažniji za sledeći trening, imaćete bolju definiciju i napredovaćete brže u svojim ciljevima.

  Post Gold

  3.750 RSD
 • Gaba

  Gaba 750 mg je neesencijalna aminokiselina i prirodno sredstvo za smirenje, podiže raspoloženje i ima umirujuću efekat na nervni sistem. Mentalno zdravlje je u direktnoj vezi sa fizičkim zdravljem i obrnuto. GABA ili gama-aminobuterna aminokiselina se proizvodi u mozgu. Kada nervni signali prebrzo pucaju izazivaju anksioznost, GABA usporava te signale smanjujući nadmoćni osećaj napada panike. Ona je zapravo (neurotrasnmiter) glasnik koji omogućava mozgu komunikaciju sa telom.

   

  Gaba

  1.700 RSD

Main Menu