• Multipower FO 80 – Vanila

  Multipower FO 80 – Vanila je proteinski kompleks visokokvalitetna mešavina proteina za izgradnju mišića.
  Formula 80 Protein Complex je savršen partner za trening za izgradnju mišića i idealan je kao zamena za obrok tokom faza dijete. Popularni višekomponentni protein može se uzimati u bilo koje doba dana.

  Idealan unos ujutru ili posle intenzivnog treninga obezbeđuje brzo snabdevanje proteinima doprinosi rastu mišića i zadržavanju mišića. Proteinski kompleks Formule 80 je idealan kao obrok sa niskim sadržajem kalorija, masti i ugljenih hidrata.

 • Multipower FO 80 – Straciatella

  Podržava izgradnju mišića i pomaže u održavanju mišićne mase. Zbog svojih svojstava multikomponentnog proteina (surutke, kazeina i jajeta), snabdevanje Formulom 80 je pogodno u bilo koje doba dana. Idealan je međuobrok zbog niske kalorijske vrednosti, niskog sadržaja masti i niskog udela ugljenih hidrata. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i regulaciji hormonske aktivnosti.

  Sastojci (ukus Straciatella): kalcijum kazeinat (mleko) (65%); izolat proteina mleka (14%); koncentrat proteina surutke (mleko) (9,5%); emulgator: suncokretov lecitin; surutka u prahu obogaćena proteinima (mleko); proteini belanceta jaja (2%); aroma; kakao prah sa smanjenim sadržajem masti; ulje repice; zaslađivači: acesulfam K i sukraloza; piridoksin-hidrohlorid. Sadrži laktozu i može da sadrži tragove soje.

 • Multipower FO 80 – Lešnik

  Multipower FO 80 – Lešnik je multikomponentni protein iz Multipower linije proteina, koji se sastoji od kazeina, surutke i soje, obezbeđuje telu visokokvalitetne proteine i esencijalne aminokiseline. Formula 80 obezbeđuje telu proteinima ravnomerno tokom dužeg vremenskog perioda. Idealan je kao zamena za obrok pre spavanja.