Politika Privatnosti

Koje podatke prikupljamo?

Kada se registrujete na našoj web lokaciji, izvršite narudžbinu, pretplatite se na naš bilten ili popunite obrazac, prikupljamo informacije od vas. Prilikom naručivanja ili registracije na našoj web lokaciji, može biti potrebno da unesete određene lične podatke, kao što su ime, e-adresa ili poštanska adresa. Važno je napomenuti da imate mogućnost posetiti našu stranicu anonimno, bez otkrivanja vašeg identiteta.

Za šta koristimo vaše podatke?

Bilo koja informacija koju prikupimo od vas može se koristiti na jedan od sledećih načina:

  • Da biste personalizovali svoje iskustvo (vaše informacije pomažu nam da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe)
  • Da bismo poboljšali našu web stranicu (kontinuirano se trudimo da poboljšamo ponudu naših veb stranica na osnovu informacija i povratnih informacija koje dobijamo od vas)
  • Da bi se poboljšala korisnička usluga (vaše informacije pomažu nam da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve za korisničku podršku i potrebe za podrškom)
  • Za obradu transakcija Vaše informacije, bilo javne ili privatne, neće se prodavati, razmenjivati, prenositi ili davati bilo kojoj drugoj kompaniji iz bilo kog razloga, bez vašeg pristanka, osim u izričitu svrhu isporuke kupljenog proizvoda ili zahtevane usluge.

Kako štitimo vaše podatke?

Preduzimamo niz sigurnosnih mera kako bismo osigurali bezbednost vaših ličnih podataka prilikom slanja porudžbina ili unošenja, podnošenja i pristupa vašim ličnim informacijama.

Za vašu zaštitu, koristimo siguran server. Sve osetljive informacije koje pružate prenose se putem Secure Socket Layer (SSL) tehnologije, a zatim se šifruju prilikom prenosa i čuvaju u našoj bazi podataka. Pristup ovim informacijama dozvoljen je samo ovlašćenim osobama sa posebnim pravima pristupa takvim sistemima, uz obavezu čuvanja poverljivosti informacija.

Da li koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web lokaciji. Kolačići su male datoteke koje se prenose na disk vašeg računara putem web pregledača, ako to dozvoljavate. Oni omogućavaju web lokacijama ili sistemima dobavljača usluga da prepoznaju vaš pregledač i zabeleže određene informacije.

Primena kolačića ima nekoliko svrha. Pomažu nam da zapamtimo i obradimo stavke u vašoj korpi prilikom online kupovine. Takođ, omogućavaju nam da sačuvamo vaše postavke za buduće posete, pružajući vam personalizovano iskustvo. Osim toga, koristimo kolačiće i u svrhu praćenja oglasa kako bismo vam pružili relevantne reklame.

Važno je napomenuti da imate kontrolu nad upotrebom kolačića putem podešavanja svog web pregledača. Možete odlučiti da prihvatite ili odbijete kolačiće ili da vas pregledač obavesti kada se kolačići koriste. Međutim, imajte na umu da odbijanje kolačića može uticati na funkcionalnost određenih delova web lokacije.

Da li otkrivamo bilo kakve informacije?

Ne prodajemo, trgujemo niti na bilo koji drugi način prenosimo vaše lične podatke trećim licima.

Postoji nekoliko izuzetaka od ove politike. U slučaju pouzdanih trećih strana koje nam pomažu u upravljanju web lokacijom, vođenju poslovanja ili pružanju usluga, može se zahtevati deljenje određenih podataka. U takvim situacijama, zahtevaćemo od tih trećih strana da čuvaju poverljivost vaših podataka.

Takođe možemo otkriti vaše podatke ako smatramo da je to prikladno u skladu sa zakonom, za sprovođenje smernica naše web lokacije, zaštite naših ili drugih prava, imovine ili sigurnosti.

Važno je napomenuti da neidentifikovani podaci o posetiocima mogu biti pruženi trećim stranama u marketinške, reklamne ili druge svrhe, ali ti podaci neće otkrivati vašu ličnost.

Samo politika privatnosti na mreži

Ova politika privatnosti se primenjuje samo na informacije koje su prikupljene putem naše veb stranice, a ne na informacije koje su prikupljene van mreže.

Izmene naše politike privatnosti

Ukoliko donesemo promene u našu politiku privatnosti, obavestićemo o tim promenama na ovoj stranici i/ili ažurirati datum poslednje izmene politike privatnosti u nastavku.

Napomena: Poslednje izmene ove politike privatnosti su stupile na snagu 01.01.2023.