6PAK VASO PAK

2.790 RSD

Na stanju

6PAK VASO PAK je proizvod specijalno dizajniran sa sportiste koji se bave sportovima snage. Formula je zasnovana isključivo na efikasnim i dozvoljenim sastojcima. Sastojci nisu usmereni samo na efekat pumpe, koji ima snažan uticaj na motivaciju sportiste, već omogućavaju i transport nutritijenata i kiseonika do ćelija organizma. Taj proces ostavaruju kroz povećanje kapaciteta krvnih sudova.
Efekta pumpe čini mogućim kombinacija L-Arginina, citrulina i L-Norvalina u maksimalnim dozama. Pored pumpe 6PAK VASO PAK će uticati i na smanjenje zamora i povećanje sposobnosti za treningom uopšte.

6PAK VASO PAK je proizvod specijalno dizajniran sa sportiste koji se bave sportovima snage. Formula je zasnovana isključivo na efikasnim i dozvoljenim sastojcima. Sastojci nisu usmereni samo na efekat pumpe, koji ima snažan uticaj na motivaciju sportiste, već omogućavaju i transport nutritijenata i kiseonika do ćelija organizma. Taj proces ostavaruju kroz povećanje kapaciteta krvnih sudova.
Efekta pumpe čini mogućim kombinacija L-Arginina, citrulina i L-Norvalina u maksimalnim dozama. Pored pumpe 6PAK VASO PAK će uticati i na smanjenje zamora i povećanje sposobnosti za treningom uopšte.

Arganin utiče na povećanje lučenja hormona rasta

Arginin doprinosi povećanju lučenja hormona rasta (GH) što dovodi do porasta čiste mišićne mase. Ukoliko tome dodamo efekat L-Norvalina koji povećava dejstvo L-Arginina i olakšava njegovu sintezu u azot oksid (NO) dobijamo fantastičnu NO formulu.
L-Norvalin povećava sintezu kreatina, podražava anti-katabolički i anabolički proces , indirektno povećava kapacitet mišišića i ubrzava oporavak.
Beta-alanin i kofein u 6PAK VASO PAK formuli dodatno garantuju poboljšanje kvaliteta treninga.

6PAK VASO PAK sadrži još važnih dodataka kao što je kompleks vitamina (B6, C, B12) i ALC (Acetil L-Karnitin).

Pažljivo razvijena formula pre treninga

Refinirani sastav VASO PAK-a obezbeđuje odgovarajući stimulaciju i pojačava efekat mišićne pumpe koju svi vole.

Garancija stimulacije i koncentracije

Zahvaljujući solidnoj dozi kofeina i L-norvalina, VASO PAK je savršen za trening snage, kao i trening izdržljivosti.

Proizvod koriste i preporučuju majstori bodibildinga. VASO PAK je proizvod koji je kreiran posebno za ljude koji se bave sportovima snage, čija se formula zasniva samo na dokazanim i efikasnim sastojcima. Korišćenje supstance za pumpanje  ne samo da poboljšava efeka pumpe za trening (koji ima ogroman uticaj na nivo motivacije svakog sportiste), već doprinosi boljoj ishrani i oksigenaciji ćelija vašeg tela. Ovo je moguće zbog povećanog kapaciteta krvnih sudova. Na ovaj način ćete ubrzati brzinu regeneracije nakon treninga – čak i nakon veoma napornog treninga. Neverovatan efekat pumpe prilikom korišćenja je moguć zahvaljujući naprednoj mešavini prekusora azotnog oksida (HO):

  • L-arginin hidrohlorid,
  • citrulin malata  i
  • L-norvalina

U dozama tako odabranim da se koristi od njihove suplementacije što veća. Takođe pomaže u  oklanjanju osećanja umora  i pozitivno utiče na mogućnosti treninga.

L-norvalin je veoma važna komponenta VASO PAK-a

Ne možete zaboraviti na neverovatan efekat  L-norvalina  u proizvodnji  sinteze azotnog oksida  (NO).

To je neproteinogena aminokiselina (ne gradi proteine u telu), ali ima svojstva inhibicije arginaze (enzim koji razgrađuje molekul gvanidina koji ulazi u strukturu arginina i kreatina). Ovo se prevodi u  povećanu količinu arginina  koji se može koristiti u  sintezi azotnog oksida  .

Takođe utiče na  prirodnu sintezu kreatina, koja postaje efikasnost.

L-norvalin kapacitet  jača svojstva arginina, indirektno utičući na povećanje sudske efikasnosti mišića i njihovu  bržu regeneraciju (bolje se hrane i kiseonikom zahvaćajućim povećanjem). U kombinaciji sa drugim supstancama koje se koriste u proizvodu, kao što su  beta-alanin  i  kofein,  omogućiće vam da značajno poboljšate kvalitet treninga. Vredi dodati kao zanimljivu činjenicu da inhibicija arginaze može pomoći u normalizaciji krvnog pritiska.

1500 mg beta-alanina u svakoj porciji

Sastav VASO PAK-a je pun efikasnih aktivnih sastojaka, među kojima ćete pronaći solidnu dozu  beta-alanina  koji  povećava kapacitet treninga. Zajedno sa L-histidinom, deo je dipeptida-karnozina.

Odgovoran je za  održavanje acido-bazne ravnoteže (koja može biti poremećena intenzivnim mišićnim kontrakcijama), što određuje punu motoričku efikasnost tela sportiste. Morate znati da tokom povećane fizičke aktivnosti  mišići  često  rade u anaerobnim uslovima, što dovodi do stvaranja  mlečne kiseline.

Dobro visoku koncentraciju karnozina u mišima je teško postojati zbog malih rezervi. Redovna upotreba  beta-alanina  pomaže u povećanju njegove koncentracije, tako da vaši treninzi mogu biti duži i intenzivni.

Beta-alanin  je 100% legalan i siguran čak i tokom duže upotrebe. Istraživanje u pogledu njegovog uticaja na telo sportiste sprovedeno je 12 nedelja.

Ako još niste imali kontakt sa korišćenjem  beta-alanina, možda ćete osetiti potkožno peckanje na licu, nogama ili rukama (uglavnom po celom telu) – ne brinite, jer to nije negativan neželjeni efekat. Peckanje će nestati nakon nekoliko doza, jer se telo relativno brzo prilagođava na njega. Međutim, zapamtite da nedostatak peckanja ne znači da je supstanca prestala da deluje. Ovaj efekat je veoma individualna reakcija tela na  beta-alanin.

Dobijte ekstremnu stimulaciju pre treninga

Solidna doza kofeina daje brz  podstrek energije tokom treninga, koji je neophodan da to uradite 100% čak i ako se osećate slabije u toku dana. Prednosti njegove suplementacije su, međutim, mnogo šire:

  • ubrzava metabolizam  (povećava termogenezu),
  • doprinosi  poboljšanju koncentracije i fokusa,
  • ali i  poboljšava sintezu glikonomskih reakcija nakon treninga

Pitate se zašto svaka porcija  VASO PAK -a  sadrži  200 mg čistog bezvodnog kofeina? Ovo nije slučajno, jer prema naučnim izvorima, optimalna doza je 3-6 mg za svaki kilogram telesne težine. Formula koja se koristi u ovom odličnom  pre-treningu   je pažljivo osmišljena.

Dodatak esencijalnih vitamina i L-karnitina

VASO PAK  sadrži i druge vredne aditive kao što  su vitaminski kompleks  (B6, C, B12) i  acetilovani oblik L-karnitina  , čiji je uticaj na pravilno funkcionisanje organizma sportiste neosporan. Vitamini utiču na  tok metabolizma  i  jačaju imunološki sistem  , koji je često napregnut iscrpljujućim trendovima. Vitamin C  ima visok  antioksidativni potencijal,  koji pomaže u  borbi protiv slobodnih radikala, čija aktivnost može izazvati pustoš u ljudskom telu.

Acetilovani oblik L-karnitina (ALC)  je esterifikovan klasični  L-karnitin, koji je povezan sa mršavljenjem i načinom za mršavljenje i čvrstinu tela. Što se tiče bioraspoloživosti,  acetil-L-karnitin je na višem nivou, što omogućava mnogo bolje rezultate pri istoj dozi. ALC utiče na  metabolizam lipida u telu, što može  ubrzati efekat smanjenja masti. Osim što povećava transport masnih kiselina do mitohondrija, utiče na nervni sistem, pozitivno utiče na dobrobit. Takođe podržava  proces pamćenja i povećava izdržljivost i otklanja osećanja umora.

Nutritivni sastav VASO Pak

Sastojci:  L-arginin hidrohlorid, emulgator [mono- i digliceridi masnih kiselina (glicerol monostearat)], beta-alanin, citrulin malat, L-arginin alfa-ketoglutarat (A-AKG), arome, boja (E150c), N-acetil -L-karnitin, anhidrovani kofein, L-norvalin, sredstvo protiv zgrušavanja (silicijum dioksid), vitamin C (L-askorbinska kiselina), vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid), vitamin B12 (cijanokobalamin), zaslađivač (sukraloza).
Uputstvo za upotrebu:
Pomešajte 1 ili 2 mere praha sa 400 ml vode. Konzumirajte pre treninga.

VASO PAK je dodatak ishrani sadrži zaslađivač i sadrži kofein;

Ne preporučuje se deci i trudnicama (150 mg / porcija).

Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastava proizvoda. Proizvod ne mogu koristiti trudnice i dojilje. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu proizvoda. Dodatak ishrani se ne može koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Preporučuje se uravnotežena ishrana i zdrav način života. Zbog visokog sadržaja kofeina (150 mg/porcija), proizvod se ne preporučuje deci i adolescentima mlađim od 16 godina, trudnicama, dojiljama, dijabetičarima i osobama osećajućim na kofein, i drugim oboljelima. Ne mešati sa alkoholom.

Proizvod je imenovana osoba sa povećanom fizičkom aktivnošću. Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja male dece. Zaštitite od direktne sunčeve svetlosti.

 

Dodatne informacije

Težina 0,320 kg
Ukus

cola lime

Be the first to review “6PAK VASO PAK”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu