AMIX-GH Stimulant Maximum

1.990 RSD

Na stanju

AMIX-GH Stimulant Maximum je dodataka čija je glavna funkcija stimulacija hormona rasta kako bi se postigla povećana sinteza proteina, povećanje mišićne mase, smanjenje masti ili bolji kapacitet oporavka. Moramo naglasiti da je AMIX-GH Stimulant Maximum  ono što se zove hormon odgovoran za povećanje mišićne mase bez masti, ali to nije sve, jer povećanje ovog hormona proizvodi inhibiciju glukoze u mišićima, dok stimuliše unos aminokiselina. Kiseline koje se koriste u sintezi proteina, a mišić koristi masne kiseline kao glavni izvor energije.

AMIX-GH Stimulant Maximum je dodataka čija je glavna funkcija stimulacija hormona rasta kako bi se postigla povećana sinteza proteina, povećanje mišićne mase, smanjenje masti ili bolji kapacitet oporavka. Moramo naglasiti da je AMIX-GH Stimulant Maximum  ono što se zove hormon odgovoran za povećanje mišićne mase bez masti, ali to nije sve, jer povećanje ovog hormona proizvodi inhibiciju glukoze u mišićima, dok stimuliše unos aminokiselina. Kiseline koje se koriste u sintezi proteina, a mišić koristi masne kiseline kao glavni izvor energije. Pošto sadrži i dva proizvoda pod nazivom Methocel i CRT-cc, koji su digestivni enzimi i pojačivači apsorpcije za ukupni metabolizam.

AMIX-GH Stimulant Maximum sastojci:

L-arginin, želatinska kapsula (na bazi čistog želatina, vode, boje: titanijum dioksid), l – ornitin, l-lizin, metocel (mikorpolimerni hidrofilni celulozni etri iz metrix sistema), piridoksin HCL, stearet magnezijum, silikon dioksid.

Alergeni može sadržati tragove laktoze, soje, jaja i školjki.

Kako se koristi: Uzmite 5 do 10 kapusla sa dosta vode neposredno pre spavanja

Konzervacija čuvati na hladnom i suvom mestu

Upozorenja: Nemojte koristiti ovaj proizvod ako ste trudni ili dojite. Čuvajte van domašaja male dece. Nemojte prekoračiti izričito dnevnu dozu.

Maximum GH Stimulant radi za vas i kada spavate – tada podstiče lučenje hormona rasta. Povišen nivo GH dovodi do:

– povišene sinteze proteina

– ubrzanog topljenja masti

– povećanja čiste mišićne mase

– bržeg oporavka nakon treninga

Iako se suplementacija hormonom rasta ne može povezati sa zdravim pristupom sportu, naučnici su našli rešenje kako da se postigne kompromis. To je podrazumevalo iskorišćavanje pozitivnih efekata hormona rasta (GH) a izbegavanje negativnih koji se dobijaju kada se ovaj hormon unosi veštački u organizam. To dalje znači, da se morao pronaći mehanizam, koji će podstaći prirodno lučenje hormona rasta, sopstvenog, telesnog a taj mehanizam je pronađen u sinergističkom delovanju aminokiselina arginin i ornitin. Dalja istraživanja dovode donovih nalaza i tako je danas paru arginin- ornitin, dodata još jedna aminokiselina- L-lizin, koja je važna za održavanje pozitivnog azotnog bilansa i rast čiste mišićne mase. Vitamin B6 je ključan za sintezu belančevina i metabolizam masti i ugljenih hidrata.

U pogledu pomenutog, ovo je jedan kompletan preparat, za one koji žele bolje i više na prirodan način. Maximum GH Stimulant vam pomera granice, na potpuno prirodan i bezbedan način.

Dodatne informacije

kapusle

120 kapsula

Be the first to review “AMIX-GH Stimulant Maximum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

AMIX-GH Stimulant Maximum

AMIX-GH Stimulant Maximum

1.990 RSD

Dodaj u korpu