Applied Nutrition BCAA 450g

3.650 RSD

Na stanju

Njegova jedinstvena formulacija zamišljena je tako da u svakom serviranju dostavi maksimalnu dozu visoko kvalitetnih BCAA (Branced Chain Amino Acids), amino kiselina razgranatog lanca uz sinergiju Glutamina i Citrulina. Dizajniran tako da trening podigne na viši nivo, ali i podrži vitalnost i dugovečnost. Savršeni blend eletrolita i soli (kalcijuma, hlora, natrijuma, kalijuma i fosfora) u svakoj dozi obezbeđuje pravilno hidriranje i nadomešćuje krucijalne mikro nutrijente i to sve bez šećera.

Kategorije:

Applied Nutrition BCAA 450g je dodatak ishrani namenjen svakom sportisti ili rekreativcu kako za nakon i  u toku aktivnosti.

Applied Nutrition BCAA 450g

Njegova jedinstvena formulacija zamišljena je tako da u svakom serviranju dostavi maksimalnu dozu visoko kvalitetnih BCAA (Branced Chain Amino Acids).

Applied Nutrition BCAA 450g

Amino kiselina razgranatog lanca uz sinergiju Glutamina i Citrulina.

Dizajniran tako da trening podigne na viši nivo, ali i podrži vitalnost i dugovečnost. Savršeni blend eletrolita i soli (kalcijuma, hlora, natrijuma, kalijuma i fosfora) u svakoj dozi obezbeđuje pravilno hidriranje i nadomešćuje krucijalne mikro nutrijente i to sve bez šećeraObogaćen Citrulinom za dodatnu intra-workout pumpu i vitaminom B6 kao jednim od najbitnijih faktora za pravilno funkcionisanje metabolizma amino kiselina (proteina), šećera i masti.

Takođe, ima ključnu ulogu u održavanju zdravog imunog i nervnog sistema. Sa prirodnom aromom i prirodnim bojama, ovaj ukusni napitak možete koristiti čak i u danima kada ne trenirate kao osveženje.

Dodatne informacije

Težina 0.450 kg
Be the first to review “Applied Nutrition BCAA 450g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Applied Nutrition BCAA 450g

3.650 RSD

Dodaj u korpu