Beef amino 300tb – ExtriFit

3.990 RSD

Na stanju

Beef Amino je vrhunski dodatak amino kiselina, napravljen od amino kiselina govedine farmaceutskog kvaliteta. Ovaj jedinstveni proizvod sadrži izvanrednih 98% čistih amino kiselina, što je takva koncentracija koju nećete naći ni u jednom drugom sličnom proizvodu na današnjem tržištu. Napravljen od enzimatički hidrolizovanih amino kiselina iz prvoklasne Argentinske govedine. Korišćena je najsavremenija tehnologija da bi se napravio ovaj odličan proizvod: trostruko pre-presovanje. Ovaj originalni metod je odgovoran za čitavih 4000mg čistih amino kiselina u 2 tablete. Štaviše, sadrži samo 3,2% dodatnih sastojaka, što je oko 10x manje nego sa bilo kojim drugim proizvodom amino kiselina na tržištu...

Kategorije:

Beef Amino je vrhunski dodatak amino kiselina, napravljen od amino kiselina govedine farmaceutskog kvaliteta. Ovaj jedinstveni proizvod sadrži izvanrednih 98% čistih amino kiselina, što je takva koncentracija koju nećete naći ni u jednom drugom sličnom proizvodu na današnjem tržištu. Napravljen od enzimatički hidrolizovanih amino kiselina iz prvoklasne Argentinske govedine.

  • Prve amino kiseline u tabletama sa sadržajem proteina preko 98%.
  • Prve hidrolizovane amino kiseline iz govedine.
  • Prve aminokiseline 3x pre-presovane.

Beef Amino garantuje odličan oporavak, zaštitu mišićne mase, stimulisanje rasta mišića

Korišćena je najsavremenija tehnologija da bi se napravio ovaj odličan proizvod: trostruko pre-presovanje. Ovaj originalni metod je odgovoran za čitavih 4000mg čistih amino kiselina u 2 tablete. Štaviše, sadrži samo 3,2% dodatnih sastojaka, što je oko 10x manje nego sa bilo kojim drugim proizvodom amino kiselina na tržištu..

Beef amino

Svaka pojedinačna tableta sadrži samo najčistije amino kiseline a uz to su znatno manje i lake za gutanje.
Sa Beef Amino vaši mišići dobijaju samo najčistije amino kiseline iz prvoklasne govedine.

Pakovanje: 300 tableta.

Dodatne informacije

Tablete

300 komada

Be the first to review “Beef amino 300tb – ExtriFit”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reviews

There are no reviews yet.

Pogledajte stilizovano na Instagramu

    No access token

Beef amino 300tb – ExtriFit

3.990 RSD

Dodaj u korpu