Bulgarian Tribulus Terrestris

3.250 RSD

Na stanju

Povećajte izdržljivost uz Bulgarian Tribulus Terrestris 750 mg, 90 kaps. Tribulus Terrestris je biljka koja se preporučuje za vitalnost kod muškaraca i suplement je za stimulaciju hormona. Tribulus Terrestris poboljšava kardiovaskularno zdravlje, kao i performanse u spavaćoj sobi. Izgradite mišiće i izgubite masti uz Bulgarian Tribulus Terrestris 750 mg, 90 kaps. Izuzetno moćni 45% steroidnih saponina brzo vam pomažu da izgubite neželjenu masnoću i dobijete čistu mišićnu masu.

Povećajte izdržljivost uz Bulgarian Tribulus Terrestris 750 mg, 90 kaps. Tribulus Terrestris je biljka koja se preporučuje za vitalnost kod muškaraca i suplement je za stimulaciju hormona. Tribulus Terrestris poboljšava kardiovaskularno zdravlje, kao i performanse u spavaćoj sobi.

Izgradite mišiće i izgubite masti uz Bulgarian Tribulus Terrestris

Izgradite mišiće i izgubite masti uz Bulgarian Tribulus Terrestris 750 mg, 90 kaps. Izuzetno moćni 45% steroidnih saponina brzo vam pomažu da izgubite neželjenu masnoću i dobijete čistu mišićnu masu.

Bulgarian Tribulus Terrestris 750 mg, 90 kaps

Živi bolje uz Tribulus

Ova potpuno prirodna biljka povećava nivoe testosterona u vašem telu dok istovremeno smanjuje estrogen, povećava performanse u spavaćoj sobi kod muškaraca, a dame čini srećnijim. Uz ovaj proizvod ostvarićete vrhunke performanse. Tribulus Terrestris podržava mentalni fokus, janoću, nivoe testa, performanse treninga i rezultate u bodibildingu za muškarce.

Ultimate Nutrition je jedan od najpouzdanijih proizvođača proizvoda za sportsku ishranu. Svi praškovi, kapsule, tablete i gelovi u kreirani i testirani u  labaratorijama.

Ultimate Nutrition Tribulus Terrestris za muškarce

Pojačivač testosterona i blokator estrogena – ultra moćni 45% steroidni saponini – prirodni pojačivač izdržljivosti, snage i izdržljivosti, 750 mg, 90 kapsula

Dodatne informacije

Količina

750 mg

Kapsule

90 komada

Be the first to review “Bulgarian Tribulus Terrestris”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Bulgarian Tribulus Terrestris

3.250 RSD

Dodaj u korpu