Clean Whey

5.900 RSD

Na stanju

Clean Whey je viskoko kvaliteni proizvod sa 83,3% proteina iz whey izolata, koncentrata i hidrolizata. Dobijen je mikro i ultrafiltriranjem da bi se obezbedio najkvalitetniji protein za brzu ugradnju svih esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina, pri čemu su sačuvani proteini koji stimulišu imunitet (imunoglobulini, beta-globulin, laktoferin, alfa-laktalbumin, glikomakropeptid)

Zahvaljujući novoj kremastoj strukturi dobićete šejk izvrsnog ukusa koji se lako muti.

Kategorije: Tagovi , ,

Clean Whey je viskoko kvaliteni proizvod sa 83,3% proteina iz whey izolata, koncentrata i hidrolizata. Dobijen je mikro i ultrafiltriranjem da bi se obezbedio najkvalitetniji protein za brzu ugradnju svih esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina, pri čemu su sačuvani proteini koji stimulišu imunitet (imunoglobulini, beta-globulin, laktoferin, alfa-laktalbumin, glikomakropeptid).

Proteini su najvažniji gradivni sastojak mišića. Od kvaliteta proteina koga unosimo zavisi kakva će biti izgradnja naših mišića.

Clean Whey

Ultimate Nutrition kompanija je proizvela protein protein koji je namenjen sportistima, rekreativcima i svim ljudima posvećenim zdravom načinu života i održavanju svoga tela lepim i podmlađenim, kojima je bitno da u svojoj ishrani koriste isključivo prirodne sastojke.

Clean Whey ne sadrži:

  • Veštačke ukuse
  • Veštačke boje
  • Veštačke zaslađivače
  • Konzervanse
  • Zgušnjivače

Zahvaljujući novoj kremastoj strukturi dobićete šejk izvrsnog ukusa koji se lako muti.

Dodatne informacije

Težina 0,91 kg
Be the first to review “Clean Whey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu