CLEAR HYDROLYSED BEEF – XP PROTEIN

4.250 RSD

Na stanju

Beef-KSP je izvor proteina bez mleka i 100% je hidrolizovana govedina dobijena od goveda. Obezbeđuje preko 27 g proteina po porciji i ima sveobuhvatan profil aminokiselina koji obezbeđuje sve esencijalne aminokiseline (EAA). Beef-KSP ima visok sadržaj proteina (97%) koji će doprineti rastu i održavanju nemasne mase. Takođe ima nizak sadržaj masti i nula šećera što ga čini idealnim izborom proteina za sve koji žele da smanje sadržaj masti i šećera u svojoj ishrani. Beef-KSP se preporučuje svima koji žele da povećaju dnevni unos proteina, a posebno onima koji izbegavaju laktozu i mlečne proizvode u svojoj ishrani i traže alternativni izvor proteina.

CLEAR HYDROLYSED BEEF – XP PROTEIN je izvor proteina bez mleka i 100% je hidrolizovana govedina dobijena od goveda.

Obezbeđuje preko 27 g proteina po porciji i ima sveobuhvatan profil aminokiselina koji obezbeđuje sve esencijalne aminokiseline (EAA).

CLEAR HYDROLYSED BEEF - XP PROTEIN

CLEAR HYDROLYSED BEEF – XP PROTEIN ima visok sadržaj proteina (97%) koji će doprineti rastu i održavanju nemasne mase. Takođe ima nizak sadržaj masti i nula šećera što ga čini idealnim izborom proteina za sve koji žele da smanje sadržaj masti i šećera u svojoj ishrani.

Beef-XP se preporučuje svima koji žele da povećaju dnevni unos proteina, a posebno onima koji izbegavaju laktozu i mlečne proizvode u svojoj ishrani i traže alternativni izvor proteina.

KLJUČNE PREDNOSTI CLEAR HYDROLYSED BEEF – XP PROTEIN

  • 100% hidrolizovani goveđi protein – novi poboljšani ukus
  • Preko 27 g proteina po porciji
  • Bez laktoze i mlečnih proizvoda
  • Doprinosi rastu mišićne mase
  • Savršeno mešanje i neverovatan ukus
  • Proizvod sa halal sertifikatom

PREPORUČENA UPOTREBA CLEAR HYDROLYSED BEEF – XP PROTEIN

Pomešajte 1 mericu (30 g) sa 300 ml vode ili mleka u šejkeru Applied Nutrition odmah nakon treninga. Alternativno, konzumirajte u bilo koje doba dana da biste povećali dnevni unos proteina.
* Mere su samo procenjene, preporučuju se vage za merenje.

Testirano za sportiste i rekreativce

Svaki sastojak u ovoj seriji je podvrgnut rigoroznoj kontroli i testiranju na zabranjene supstance pre proizvodnje u okviru praćenog programa. Finalni proizvodi se zatim proizvode i pakuju u laboratoriji akreditovanoj prema ISO 22000, BRC, GMP & Halal da bi se sportistima obezbedio najviši nivo sigurnosti.

Konsultujte se sa lekarom pre upotrebe

Proverite sa kvalifikovanim zdravstvenim radnikom pre upotrebe ovog proizvoda ako ste mlađi od 18 godina, trudni ste ili dojite bebu, ili ako imate bilo koje poznato ili sumnjivo zdravstveno stanje(a) i ili uzimate bilo koje lekove na recept ili OTC . Ne sme se koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Čuvajte ovaj proizvod na hladnom i suvom mestu, daleko od dece. Nemojte prekoračiti preporučenu upotrebu. * Briljantno plava može imati negativan uticaj na aktivnost i pažnju kod dece.

Dodatne informacije

Količina

1.8 kg

Ukusi

Čokolada, Plava malina, Narandža i Mango

Be the first to review “CLEAR HYDROLYSED BEEF – XP PROTEIN”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

CLEAR HYDROLYSED BEEF - XP PROTEIN

4.250 RSD

Dodaj u korpu