CregAAtine

2.990 RSD

Na stanju

Cregaatine možete kupiti sa  10%  popusta za sve koji kupe proizvod putem web prodavnice. CreGAAtine je unikatna zaštićena formulacija na bazi kreatina koja sadrži i njegov prekursor GAA -guanidinosirćetnu kiselinu. Deluje magično i na tvoje telo i na mozak. Razvijen od strane Applied Bioenergetic Lab i Carnomeda. Cregaatine je dijetetski suplement zasnovan na nauci. CreGAAtine je dodatak ishrani formulisan na osnovu naučnih dokaza.

Kategorije:

Cregaatine možete kupiti sa  10%  popusta za sve koji kupe proizvod putem web prodavnice.

CreGAAtine je unikatna zaštićena formulacija na bazi kreatina koja sadrži i njegov prekursor GAA -guanidinosirćetnu kiselinu.

Deluje magično i na tvoje telo i na mozak. Razvijen od strane Applied Bioenergetic Lab i Carnomeda.

Cregaatine je dijetetski suplement zasnovan na nauci

CreGAAtine je dodatak ishrani formulisan na osnovu naučnih dokaza.

Bezbedan je za upotrebu i patentiran i doping-free. Studija efekata kombinacije kreatina sa njegovim prekursorom je nagrađena od strane Evropskog Društva za Kliničku Ishranu i Metabolizam (ESPEN).

Cregaatine dramatično poboljšava nivoe kreatina

Ovaj suplement poboljšava nivo kreatina u mišićima i mozgu. Mnogi od nas imaju deficitaran unos kreatina.

Koje su najvažnije pogodnosti?

Snažan i eksplozivan

Običan kreatin povećava nivo kreatina u mišiću za oko 2%. CreGAAtine dovodi do povećanja od 16.9% što je 8.5 puta više u odnosu na sam kreatin monohidrat.

Pakovanja velikih zapremina dovode do toga da kreatin usled apsorpcije vlage prelazi u neaktivni oblik-kreatinin.

Premium sastojci CreGAAtine-a su zaštićeni u troslojnom kesicama farmaceutskog kvaliteta.

Nema zadržavanja vode pri korišćenju CreGAAtina.

Upotrebom ovog suplementa dobićete do pravih rezultata i ne sputava te sa prekomernim zadržavanjem vode u mišićima. Ovo je naročito značajno kod sportskih disciplina, gde je telesna masa važna kategorija.

CreGAAtine dovodi do 3.9 puta više kreatina u sivoj masi mozga i 1.9 puta više u beloj masi. Ovo povećanje bi trebalo da poboljša tvoju memoriju, opažanje, učenje i koncentraciju.

Ovaj suplement puni tvoje ćelije dodatnim kreatinom tako što koristi dodatne puteve ulaska u ćeliju. Tvoje ćelije će biti prijatno iznenađene i raditi bolje usled unapređene bioenergetike.

Savršen za one koji žele da prirodnim putem povećaju svoju energiju i poboljšaju fizički i mentalni performans, bez obzira na pol i uzrast.

Average Rating

5.00

01
( 1 Review )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

1 Review For This Product

  1. 01

    by Trener

    Odličan proizvod

Main Menu