Iso Cool

6.000 RSD

Na stanju

Iso Cool je Premium Whey protein Izolat proizveden je ekskluzivnom  ColdPure® tehnologijom. Ovom tehnologijom dobija se čisti izolat proteina bez ugljenih hidrata, masti, šećera i laktoze. Dobija se protein sa visokim sadržajem esencijalnih aminokiselina (EEA) i aminokiselina razgranatog lanca (BCAA). Ukoliko ste u potrazi za niskokaloričnim proteinom koji neće remetiti vašu dijetu i plan ishrane, a želite da dobijete čistu mišićnu definiciju, IsoCool™ je pravi izbor za vas. Njegova posebna karakteristika je da sadrži apsolutno čist izolat whey proteina sa 0% šećera, 0% masti, 0% ugljenih hidrata i visok sadržaj aminokiselina neophodnih za rast, razvoj i oporavak mišića. IsoCool™ je lako svarljiv i garantuje brzu apsorpciju koja je neophodan posle intezivnih treninga. Jedinstven je i po svojoj nisko kaloričnoj vrednosti,  sadrži samo 90 kalorija po serviranju, što ga čini savršenim za sve koji žele da smršaju i izgrade mišićnu masu. Poseduje sve bioaktivne frakcije proteina surutke kao što su beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, glikomakropeptid, imunoglobulin, serumski albumin, proteozni pepton i prirodni laktoferin i laktoperoksidaza. Neke od ovih frakcija kao što je imunoglobulin deluju na jačanje imuniteta i oporavak organizma.

Iso Cool je Premium Whey protein Izolat proizveden je ekskluzivnom  ColdPure® tehnologijom.

Ovom tehnologijom dobija se čisti izolat proteina bez ugljenih hidrata, masti, šećera i laktoze.

Dobija se protein sa visokim sadržajem esencijalnih aminokiselina (EEA) i aminokiselina razgranatog lanca (BCAA).

– 23g čistog izolata proteina po serviranju
– 0% masti
– 0% šećera
– 0% ugljenih hidrata
– bez laktoze

Ultra-filtracija ColdPure® izoluje prirodni protein surutke u visoko bioaktivnom obliku, koristeći napredni proces ultra-filtracije na niskim temperaturama.

Zašto je Iso Cool drugačiji od drugih proteina?

Ukoliko ste u potrazi za niskokaloričnim proteinom koji neće remetiti vašu dijetu i plan ishrane, a želite da dobijete čistu mišićnu definiciju, IsoCool™ je pravi izbor za vas. Njegova posebna karakteristika je da sadrži apsolutno čist izolat whey proteina sa 0% šećera, 0% masti, 0% ugljenih hidrata i visok sadržaj aminokiselina neophodnih za rast, razvoj i oporavak mišića. IsoCool™ je lako svarljiv i garantuje brzu apsorpciju koja je neophodan posle intezivnih treninga. Jedinstven je i po svojoj nisko kaloričnoj vrednosti,  sadrži samo 90 kalorija po serviranju, što ga čini savršenim za sve koji žele da smršaju i izgrade mišićnu masu. Poseduje sve bioaktivne frakcije proteina surutke kao što su beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, glikomakropeptid, imunoglobulin, serumski albumin, proteozni pepton i prirodni laktoferin i laktoperoksidaza. Neke od ovih frakcija kao što je imunoglobulin deluju na jačanje imuniteta i oporavak organizma.

Iso Cool

Kome je namenjen IsoCool™?

Preporučuje se rekreativcima i profesionalnim sportistima, takođe se savetuje ljudima koji su osetljivi na laktozu. Možete ga koristiti u periodima dijete kada želite da upotpunite svoj unos proteina. Sadrži 88% čistog brzo apsorbujućeg izolata surutke.

Pakovanje: 907 grama

Preporučena upotreba: 

Pomešajte jednu mericu (26 grama) sa 300ml vode u šejkeru, Iso Cool se lako muti, tako da možete da ga rastvorite i u čaši vode sa kašikom. Dobićete preukusan šejk koji možete popiti posle treninga ili kao užinu.

Dodatne informacije

Težina

907 grama

Be the first to review “Iso Cool”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu