LIQUID BCAA

2.420 RSD

Na stanju

Liquid BCAA su amino kiseline razgranatog lanca i učestvuju u anaboličkim i antikataboličkim procesima. Biotech USA tečne BCAA amino kiseline sadrže i ugljene hidrate koji, takođe obezbeđuju energiju, kao primarni izvor energije za naš organizam. Tečna forma ovih amino kiselina osigurava brzu apsorpciju i iskoristljivost od strane našeg tela. Preporučuje se svim sportistima i rekreativcima kao visoko efikasan suplement za poboljšanje oporavka nakon treninga, za vežbače koji žele da očuvaju ili izgrade čistu mišićnu masu, poboljšanje oporavka nakon treninga, poboljšanje performansi tokom treninga.

Kategorije: Tag:

Liquid BCAA su amino kiseline razgranatog lanca i učestvuju u anaboličkim i antikataboličkim procesima. Biotech USA tečne BCAA amino kiseline sadrže i ugljene hidrate koji, takođe obezbeđuju energiju, kao primarni izvor energije za naš organizam. Tečna forma ovih amino kiselina osigurava brzu apsorpciju i iskoristljivost od strane našeg tela.

Preporučuje se svim sportistima i rekreativcima kao visoko efikasan suplement za poboljšanje oporavka nakon treninga, za vežbače koji žele da očuvaju ili izgrade čistu mišićnu masu.

 • Poboljšanje oporavka nakon treninga
 • Poboljšanje performansi tokom treninga

Liquid BCAA (amino kiseline razgranatog lanca) su već uveliko poznate u sportskim krugovima;

 • ubrzavaju oporavak nakon iscrpnog treninga,
 • štite mišićno tkivo od razgradnje (katabolizma),
 • učestvuju u anaboličkim procesima,
 • stimulišu prirodno lučenje hormona rasta,
 • pružaju energiju mišićima
 • igraju važnu ulogu u poboljšanju sportskih performansi
 • One obezbeđuju energiju za mišićne kontrakcije

Sastojci: voda, invertni šećerni sirup, L-leucin, limunska kiselina, L-lizin, L-arginin-alfa-ketoglutarat, L-izoleucin, L-valin, aroma narandže, konzervans: kalijum-sorbat, L-ornitin, piridoksin-hidrohlorid, boje: sunset žuta FCF, tartrazin, cijanokobalamin.

liquid bcaa

 

Način upotrebe: jednu dozu (30 ml) promešati sa vodom ili voćnim sokom. U danima treninga konzumirati jednu dozu pre i jednu nakon treninga. U danima odmora konzumirati dva puta po 30 ml dnevno uz obrok.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, I dijabetičarima. Upotrebljene boje sanset žuta FCF I tartrazin mogu nepovoljno uticati na aktivnost I pažnju kod dece. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu I zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati u čvrsto zatvorenoj ambalaži,na temperaturi od 10-25ºC. Držati dalje od direktnog uticaja toplote, vlage I sunčeve svetlosti. Nakon otvaranja čuvati u frižideru Čuvati van domašaja dece.

 

Dodatne informacije

Količina

1000 ml

Be the first to review “LIQUID BCAA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reviews

There are no reviews yet.

Pogledajte stilizovano na Instagramu

  No access token