Protein Power

5.500 RSD6.500 RSD (-15%)

Na stanju

Protein Power predstavlja mešavinu koncentrata proteina surutke, mlečnog proteina, izolata proteina iz soje i kreatina. Brzo se apsorbuje, odmah ulazi u krvotok i hrani mišiće, pa samim tim i predstavlja najvredniji izvor BCAA amino kiselina, dok se mlečni protein sporije otpušta te kontinuirano, u dužem vremenskom periodu hrani mišiće. Proteinske mešavine poput Protein Power-a sadrže više vrsta proteina čime se postiže efekat produženog delovanja.

Kategorije: Tag:

Protein Power predstavlja mešavinu koncentrata proteina surutke, mlečnog proteina, izolata proteina iz soje i kreatina. Brzo se apsorbuje, odmah ulazi u krvotok i hrani mišiće, pa samim tim i predstavlja najvredniji izvor BCAA amino kiselina, dok se mlečni protein sporije otpušta te kontinuirano, u dužem vremenskom periodu hrani mišiće.

protein power

Proteinska mešavina sa preko 80% proteina

  •  Hrani mišiće
  •  Sprečava razgradnju

Proteini surutke su najveći izvor svih esencijalnih amino kiselina. Whey protein je bogat čitavim lancem amino kiselina (BCAA), leucinom, izoleucinom i valinom. BCAA je jedinstven jer ostaje u mišićima, a ne u jetri kao ostale amino kiseline. Primerena zaliha BCAA u krvi je barijera gubitku mišične veličine i snage. Proteini surutke su lako svarljivi. U stvari, telo bolje apsorbuje proteine iz surutke nego bilo koje druge.

Kazein je sporo-apsorbujući izvor proteina i za razliku od proteina surutke hrani i gradi vaše mišiće i po nekoliko sati, čak neka istraživanja pokazuju da je i 7 sati nakon uzimanja, nivo aminokiselina u krvi ostao na visokom nivou. Pored toga, kazein poseduje izuzetno anti-kataboličko dejstvo što znači da sprečava razgradnju i utiče na procese izgradnje mišićne mase

Protein iz soje – biljni izvor proteina, odličan za vegetarijance ili osobe alergične na životinjske proteine. Soja je moćna biljka koja sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine, minerale i vlakna. Sadrži fitinsku kiselinu koja ima antioksidativna svojstva i može pomoći u sprečavanju nekih vrsta karcinoma i sniziti nivo loših masti u krvi.

Kreatin je supstanca koju prirodno proizvodi naše telo kao izvor energije za mišiće i sintetiše se u jetri, ali i u pankreasu i bubrezima. Kreatin se formira u telu od aminokiselina Arginin, Metionin i Glicin i produkuje hemijsku energiju – ATP (adenozin trifosfat). Kreatin pospešuje obnovu ATP-a koji se koristi prilikom rada mišića, što bi značilo da njegovom suplementacijom ostvarujete i produženi rad tj. veću snagu i bolju izdržljivost. Za one bojažljive, korisna informacija, kreatin unosimo i putem ishrane i najviše ga ima u crvenom mesu i ribi. Uneti kreatin se 98% deponuje u mišićima, dok se preostali deo deponuje u mozgu, srcu i drugim organima, a višak kreatina se izluči preko bubrega u obliku kreatinina.

Ukusi Proteina Power

Sastojci (ukus čokolade): proteinska mešavina 71% [izolat proteina soje, koncentrat proteina surutke (mleko), kalcijum-kazeinat (mleko)]; kakao prah smanjenog sadržaja masnoće; pojačivač arome – glicin i njegove natrijumove soli; mikronizirani kreatin-monohidrat 5%; arome; sredstva protiv zgrudvavanja – magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; kuhinjska so; emulgator – lecitini (iz soje); zaslađivači – sukraloza, aseculfam-kalijum; zgušnjivač – karboksimetlceluloza.

Sastojci (ukus jagoda-banana): proteinska mešavina 81% [izolat proteina soje, koncentrat proteina surutke (mleko), kalcijum-kazeinat (mleko)]; pojačivač arome – glicin i njegove natrijumove soli; mikronizirani kreatin-monohidrat 5,7%; arome; sredstva protiv zgrudvavanja – magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; emulgator – lecitini (iz soje); regulator kiselosti – limunska kiselina; zaslađivači – sukraloza, aseculfam-kalijum; kuhinjska so; zgušnjivač – karboksimetlceluloza; boja – alura crvena AC*.

*može nepovoljno da utiče na aktivnost i pažnju kod dece

Sastojci (ukus vanile): proteinska mešavina 82% [izolat proteina soje, koncentrat proteina surutke (mleko), kalcijum-kazeinat (mleko)]; pojačivač arome – glicin i njegove natrijumove soli; mikronizirani kreatin-monohidrat 5,7%; arome; sredstva protiv zgrudvavanja – magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; emulgator – lecitini (iz soje); zaslađivači – sukraloza, aseculfam-kalijum; kuhinjska so; boja – tartrazin*.

*može nepovoljno da utiče na aktivnost i pažnju kod dece

Način upotrebe: Pomešati jednu porciju (30 g = 3 pune supene kašike) sa 300 ml vode u šejker-boci i koristiti dva puta dnevno (jednu porciju 45 min nakon treninga, a drugu između dva obroka). U danima bez treninga konzumirati jednu porciju ujutro, a drugu uveče.

Upozorenje: Nije namenjeno osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe se treba konsultovati sa lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama sa obolelim bubrezima i/ili jetrom. Tokom primene preparata treba pratiti nivo kreatinina u serumu. Uz suplementaciju kreatinom, neophodno je uzimati najmanje 6-8 čaša vode dnevno. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Informacije o alergenima: Sadrži mleko i soju. Proizvedeno u fabrici u kojoj se prerađuju mleko, jaja, soja, gluten, ljuskari, sumpor dioksid i orašasto voće.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka.

 

Power protein sadrći visok sadržaj proteina – 26g po porciji

Tri izvora proteina: protein iz soje, koncetrat proteina surutke i mlečni protein

  • Sa dodatkom kreatina – 1500mg po porciji
  • Bez laktoze
  • Bez šećera*
  • Bez masti*
  • Bez glutena
  • Sjajan odnos cene i kvaliteta

Tragate za proteinom koji će vas zasititi, u celosti zameniti obrok ili postati jedan dodatni visokoproteinski međuobrok u toku dana, a da pritom ne sadrži suvišne ugljene hidrate, masti i da je ukusan? Proteinske mešavine poput Protein Power-a sadrže više vrsta proteina čime se postiže efekat produženog delovanja. Drugim rečima, dobijate miks proteina brze i kontinuirane apsorpcije, bogatstvo amino kiselina različite strukture i porekla.

Protein power se sastoji od 3 vrste proteina : izolata proteina soje, koncentrata proteina surutke (whey-a) i kalcijum kazeinata. Sadrži ukupno 26g proteina po porciji, odnosno čak 86%.

Pored toga što je bez laktoze i glutena, u sastavu ovog proteina nema šećera kao ni masti.

Još jedna sjajna stvar kod Protein Power-a je što ima dodatak kreatina i to 1500mg kreatina (monohidrata) po porciji (30g). Povećajte svoj učinak i maksimalno iskoristite vreme koje posvetite treningu.

Kao i svi BioTechUSA proizvodi, Protein Power se sastoji od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

UPOTREBA: Pomešati jednu porciju (28 g) sa 300 ml vode i konzumirati dva puta dnevno ( jednu porciju 45 min nakon treninga a drugu između dva obroka). U danima bez treninga konzumirati jednu porciju ujutro a drugu uveče. Koristiti šejker za pripremu napitka.

Dodatne informacije

Količina

4000 g

Ukusi

Jagoda- banana, čokolada, vanila

Be the first to review “Protein Power”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reviews

There are no reviews yet.

Pogledajte stilizovano na Instagramu

    No access token

5.500 RSD6.500 RSD (-15%)

Dodaj u korpu