Superior Whey Core

5.100 RSD

Na stanju

Predstavljamo Vam jedan od najkvalitetnijih proteina surutke, koje možete naći na tržištu.

Superior 14 Whey Core  je idealan za sve, koji žele povećati dnevni unos proteina, a pogotovo za sve, koji žele povećati mišićnu masu, izgubiti telesnu težinu ili koji žele voditi brigu o mišićnoj masi. Whey Core protein je  visokokvalitetni miks koncentrata i izolata proteina surutke, sa dodatim digestivnim enzimima, fantastičnog ukusa i bez aspartama, hrani mišiće i sprečava razgradnju i ubrzava oporavak.

Ne samo da ćete svoje mišiće nahraniti optimalnim proteinom surutke, već ćete zaista uživati u svakom gutljaju vaših šejkova. A najbolje je što možete uživati u najukusnijim kombinacijama bez dodanog šećera ili aspartama.

 

Superior Whey Core je najveće biološke vrednosti od svih proteina na tržištu. S obzirom na svoje sastojke, to je najidealniji protein za rast mišićne mase. Lako se vari, brzo se apsorbuje i sadrži dodatne aminokiseline koje podstiču rast mišića.

Superior Whey Core

Jedini na tržištu koji dodaje BCAA i glutamin peptide za najbržu apsorpciju!

  • sve potrebne aminokiseline koje su potrebne za rast čiste mišićne mase
  • dovoljnu količinu proteina neophodnu za mišićni rast
  • brzu apsorpciju zbog koje će mišići dobiti potrebne proteine odmah nakon treninga
  • 24 g čistog proteina
  • 5.6g BCAA aminokiselina
  • 4.5g glutamina
  • odlična rastvorljivost

Superior Whey Core sastoji se od koncentrata i izolata surutke i peptida glutamina i dodatnih BCAA aminokiselina. Proizvodnja ovog proteina se odvija na niskim temperaturama što onemogućava denaturisanje proteina i omogućava mu da zadrži visoku biološku vrednost.

Upotreba: Pomešati jednu punu mericu (32 gr) sa 250ml hladne vode. U danima treninga uzeti jedno serviranje nakon treninga. U danima odmora uzeti jedno serviranje odmah po ustajanju.

Dodatne informacije

Količina

2,27 kg

Ukusi

Čokolada

Be the first to review “Superior Whey Core”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu