Ursolic Acid

4.000 RSD

Na stanju

Urzolinska kiselina (Ursolic Acid) je proizvod koji je dizajnirao Haya Labs koji dolazi u modernim i lako apsorbujućim kapsulama. Ursolic Acid pomaže telu da sagoreva masti, a istovremeno poboljšava rast mišićnog tkiva. Pozitivno utiče i na ubrzanje metabolizma.

Ursolic Acid je savršen proizvod za razvoj mišića. Ursolic Acid optimizuje metabolički proces u telu. Ursolic Acid je jedinjenje koje je dokazano da ima brojne zdravstvene koristi za organizam. Ursolic acid pomaže u povećanju mišićne mase i smanjuje procenat telesne masti. Efekti Ursolic Acid proizvoda deluju sinergički na telesni sastav i na težinu, što rezultira odličnim rezultatima, povećanjem mišićne mase do povećanog bazalnog metabolizma. To je dodatak ishrani koji deluje kroz definisane mehanizme koji poboljšavaju sastav tela smanjenjem masti i povećanjem mišića.

Ursolna kiselina  je komponenta koja je, pored suzbijanja gojaznosti, pokazala da ima i druga svojstva, jer deluje sa velikom efikasnošću u kontroli zdravstvenih tegoba. Ursolic Acid podstiče telo u potrošnji kalorija za održavanje telesne temperature. Ursolic Acid stimuliše prelaz sa bele na smeđu mast.

  • smanjuje loš holesterol ili LDL holesterol
  • optimizuje stabilnost glukoze u krvi
  • poboljšava sastav tela smanjenjem masti
  • povećava mišićno tkivo
  • poboljšava snagu i izdržljivost

Ursolic Acid pozitivno podstiče oslobađanje dva hormona koja su ključna u mišićnoj hipertrofiji, kao što su insulin i insulin sličan faktoru rasta-1.

Ursolic Acid štiti od starenja i poseduje anabolička svojstva. Poseduje svojstvo sprečavanja razgradnje triglicerida u digestivnom traktu, što čini da se gubi telesna težina, a ne gube mišići.

Urzolinska kiselina i njen uticaj na energetske tokove na nivou celog organizma. Pored svog uticaja na mitohondrije, ćelije ispuštaju hormon vežbe kada se organizam izloži urzolinskoj kiselini, anabolički hormon irisin. Pored njega urzolinska kiselina blokira razgradnju masti, ulja i skroba pri varenju. Nesvareni ne mogu ući u krv čoveka i doprineti nastanku sala. Na kraju već pomenuti irisin sprečava gubitak mišića koji se dešava prilikom većine pokušaja gubitka kilaže, a umesto mišića gubi se salo. Urzolinska kiselina testirana je na ljudima sa viškom kilograma, gde je ljude sa granice između predgojaznosti i gojaznosti popravila na granicu između vitkosti i predgojaznosti, tom prilikom popravivši i šećer u krvi. Klinička studija na bodi bilderima pokazala je pad masnoće u telu, ali bez gubitka kilograma.

Urzolinska kiselina je savršena za razvoj mišića. Urzolinska kiselina optimizuje metabolički proces u telu. Urzolinska kiselina je jedinjenje koje se prirodno nalazi u kožici jabuke. Nedavne kliničke studije pokazuju da je to sastojak koji pruža brojne prednosti za sagorevanje telesne masti. Takođe pomaže u razvoju mišića. Sadrži upravo urzolinsku kiselinu koja je hemijsko jedinjenje sačinjeno od trideset ugljenika koji potiču iz različitih biljnih vrsta, posebno iz porodice lipida, gde postoje i biljke koje su veoma korisne za održavanje dobrog zdravlja i blagostanja. Najbolji izvori urzolinske kiseline nalaze se u brojnom voću kao što su jabuke, kruške, šljive i borovnice.

Ursolic Acid pomaže u povećanju mišićne mase

Urzolinska kiselina je jedinjenje koje je opširno istraživano i pokazalo se da ima zdravstvene koristi, a najnovije studije posebno ukazuju da je urzolinska kiselina u koži jabuke jedinjenje koje pomaže u povećanju mišićne mase i smanjuje procenat telesne masti. Efekti Urzolinkse kiseline kao dijetetski suplement utiče na telesni sastav i težinu deluju sinergistički, što rezultira odličnim rezultatima, jer povećanje mišićne mase takođe dovodi do povećanja bazalnog metabolizma. To je dodatak ishrani koji deluje kroz definisane mehanizme koji poboljšavaju sastav tela smanjenjem masti i povećanjem mišića.

Ursolic acid

Ursolic Acid smanjuje loš holesterol i trigliceride i optimizuje stabilnost glukoze u krvi. Urzolinska kiselina je komponenta koja je, pored suzbijanja gojaznosti, pokazala da ima i druga svojstva. Veoma efikasno deluje u kontroli zdravstvenih tegoba nastalih iz ovog bolesnog stanja, smanjujući loš ili LDL holesterol i triglicerida i optimizaciju stabilnosti glukoze u krvi. Smeđe tkivo ili smeđa mast je vrsta masnog tkiva koje ne skladišti mast, već je sagoreva. Urzolinksa kiselina postiče telo u potrošnji kalorija za održavanje telesne temperature. Studije su pokazale da urzolinska kiselina stimuliše prelazak sa bele na smeđu mast.

  • Poboljšava sastav tela smanjenjem masti
  • Povećava mišićno tkivo
  • Urzolinska kiselina povećava mišićnu masu i poboljšava snagu i izdržljivost
  • Ovo se postiže povećanjem proizvodnje i oslobađanja dva hormona koja su ključna u mišićnoj hipertrofiji, kao što su insulin i insulin sličan faktor rasta

Preporučena upotreba: Urzolinksu kiselinu potrebno je unositi kao dodatak ishrani, u dozama od 2 do 3 dnevno, uz obrok. Važno je uspostaviti periode odmora.

Dodatne informacije

Količina

250 ml

Kapsule

100 komada

Be the first to review “Ursolic Acid”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reviews

There are no reviews yet.