1

dec

Cregaatine i njegov značaj?

CregAAtine je nastao kao kombinacija kreatina i prekusora kreatina (guanidinosirćetna kiselina, GAA).

CregAAtine  poboljšava funkcije mozga i povećava snagu.

CregAAtine kao proizvod nastao je kao posledica dugotrajnog istraživanja prof. Sergeja Ostojića. Inače, profesor Ostojić važi za 10 najboljih stručnjaka u oblasti istraživanja kreatina na svetu.

Za sve koji nisu čuli za GAA, značenje ove skrećenice bi bila guanidnosirćetna kiselina.

 

Zašto je CregAAtine dobar za mišiće i za mozak?

Ako posmatramo CregAAtine kao proizvod, možemo slobodno reći da je ovo revolucionarno otkriće koje ima za cilj da ljudima pomogne i olakša život.

Većina sportista ranije je koristila kreatin monohidrat i sa njim imala veoma zapažene rezultate. Otkrićem CregAAtine dobili smo unapređenu verziju kreatina monohidrata.

 

Verovatno vas zanima zašto je neophodan CregAAtine?

Ovaj suplement ne samo da povećava mišićnu snagu, već utiče i na eksplozivnost kod sportista i unapređuje ostale sportske performanse.

Prekusor GAA se koristi u ispitivanjima kao dodatak ljudskoj ishrani od 1951. godine, samo nikada se nije toliko pažnje pridavalo ovoj namirnici.

Ovaj suplement korišćen u svrhu studije kod oboljenja Multipla Skleroza, gde je dokazano da u određenoj meri pomaže obolelima od ove bolesti. Takođe studija je rađena i na osobama starijim od 60 godina, gde su takođe zabeleženi fantastični rezultati.

 

Šta sprečava mišić da proizvede energiju?

Prvo je potrebno da razumemo šta to ograničava naš mišić, mozak i još neka druga tkiva da koristi i da proizvede dovoljnu količinu energije. Dokazano je da mnoga stanja kao što je sport, fizičko naprezanje, zamor, neurodegenerativne bolesti karakterišu time da se mišić isprazni nekim fundamentalnim energentima, a jedan od njih je kreatin. Osnovni cilj CregAAtine je da vrati te umanjene vrednosti na normalne.

 

cregaatine

Kao dobar primer navešćemo deca koja se prevremeno rode imaju niži nivo kreatina u mozgu, takođe sportisti koji su iscrpljeni na kraju naprezanja tj. po završenom treningu, takođe imaju nizak nivo kreatina u mišiću. Osobe koje pate od Multiple skleroze ili Alchajmerove bolesti takođe imaju potrebu za ovim suplementom.

Hronični zamor naročito posle preležanog Covida, karakteriše isto stanje da imaju i na nivou mišića i na nivou mozga smanjen nivo kreatina.

CregAAtine kao lider na tržištu u oblasti sportske suplementacije

Cregaatine kao proizvod želi da postane lider u celom svetu.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Preporučujemo da pročitate

Posts