• Coenzyme Q10 60mg 100 softgels

  Amix® – Coenzyme Q10 60mg 100 softgels  takođe poznat i kao Ubikinon ili vitamin Q je veoma moćan antioksidant sličan vitaminu E. Ovaj proizvod spada u kategoriju vitamina i minerala.

  Koenzim Q10 je supstanca rastvorljiva u mastima, koju telo prirodno stvara i koja igra ključnu ulogu u produkciji energije u ljudskom telu. Telesna sposobnost da proizvodi koenzim Q10 opada sa godinama i stoga je važno kontinuirano suplementirati telo sa koenzimom Q10.

 • Arginine Amix

   Arginine Amix je monoaminokiselinski preparat koji sadrži aminokiselinu L-arginin. L- arginin je aminokiselina koja ima izuzetno važnu uloguu telu a ono što je još važnije uloga ove aminokiseline naročito dolazi do izražaja kod sportista. L- arginin je direktni prekusor azotnog oksida (NO). Azotni oksid je jedinjenje koje pomaže pumpanje i sintezu proteina i čini osnovu mehanizma na kojem se zasnivaju azotni boosteri.

  Arginine Amix je proizvod sa sadržajem čiste kristalne bez neesencijalnih aminokiselina L-arginina, jedne od osnovnih aminokiselina ljudskog tela. L-arginin je prekursor azotnog oksida (NO).

  Preporučena doza: Uzimati 2-4 kapsule dnevno. 2 kapsule ujutru, 2 kapsule pre spavanja.

  Dopunske činjenice:

  Veličina porcije: 4 kapsule

  Porcija po kontejneru: 90

  Sastojci: L-arginin baza, želatinska kapsula (napravljena od čistog želatina, voda, boja: titanijum dioksid), sredstva protiv zgrušavanja: magnezijum stearat, silicijum dioksid

  Upozorenje o alergenima: Može da sadrži tragove mleka, jaja, soje, glutena, školjki, orašastih plodova i kikirikija.

   

  Arginine Amix

  2.091 RSD
 • Vegetable Green

  Vegetable Green je sve ono što je potrebno vašem organizmu, a ne unosite putem ishrane u dovoljnoj količini. Vegetable Greens sadrži 62 ključna sastojka koji su neophodni za stabilno zdravstveno stenje. Obezbediće krepkost, stabilan imunitet i fizičke pojačane sposobnosti.

  Vitamini, minerali, enzimi, prebiotici i probiotici, esencijalne masne kiseline, antioksidanti i ostalji sastojci ovog preparata, bilji eksktrati dobijeni su iz najkvalitetnijih prirodnih izvora, iz najhranljiviji delova povrća brokolija, karfiola, lucerke, spanaća, peršuna, celera, pšeničnih klica, heljde, ječma, organskog lecitina, lanenog ulja, bundeve, noćurka, morskih algi, plodova mora itd. Svi sastojci su 100% organski, prirodni i dobro izbalansirani za maksimalnu iskoristljivosti.

  Vegetable Green

  5.900 RSD
 • CoEnzyme Q10

  Koenzim Q10 je jedinjenje koje proizvodi energiju u organizmu. Naziva se još i ubikinon što u prevodu znači sveprisutan. Nalazi se u malim količinama u svim ćelijama i tkivama u ljudskom telu. Deluje kao prenosnik informacija u mitohondrijama koje su pogonske ćelije gde oksidacijom unete hrane nastaje energija. Koenzim Q10 je sastavni deo transporta elektrona i učestvuje u aerobnoj ćelijskoj respiraciji, proizvodi energiju u obliku ATP-a koji predstavlja osnovnu jedinicu energije u organizmu.  Učestvujući u ovom procesu koenzim Q10 osigurava da mišići i druga kritična tkiva dobiju dovoljno kiseonika i hranljivih materija preko krvi. Dokazano je da poboljšava pamćenje i fizičku izdržljivost zato se savetuje kod svih sportskih disciplina.

  CoEnzyme Q10

  1.850 RSD
 • Chromium Picolinate 100 kaps 200 mcg

  Chromium Picolinate 100 kaps 200 mcg Ultimate Nutritionu, dodajte vitamine u vašu svakodnevnu ishranu to će pomoći da održite nivo šećera u normali, sprečiće kardiovaskularne probleme, smanjiće vam želju za hidratima i slatkišima. Hrom je esencijalni mineral koje telo dobija iz hrane. Hrom je presudan za dobar rad insulina. Neki ljudi ne mogu dobiti dovoljno hroma iz svoje ishrane. Ultimate Nutrition® Chromium Picolinate može pomoći u apsorpciji hroma. Pikolinat je zapravo pikolinska kiselina, prirodna supstanca već prisutna u telu. Dodavanjem tri molekula pikolinata hromu, vaše telo može lakše apsorbovati hrom u svoje ćelije.

 • AMIX™ Performance E-Lite Electrolytes

  AMIX™ Performance E-Lite Electrolytes je visoko koncentrisani proizvod u tečnoj formi koji sadrži kompleks važnih elektrolita i vitamina C i D. Ovakav proizvod je dizajniran za ljude koji su fizički aktivni i potrebna im je brza nadoknada izgubljenih elektrolita. Sadrži magnezijum. Bez šećera, bez aspartama.

 • AMIX Magnesium Liquid+ 20x25ml

  AMIX Magnesium Liquid+ 20x25ml je magnezijum u tečnoj formi, lak za upotrebu, u kombinaciji sa mineralinim solima i vitaminima. Proizvod posebno dizajniran za osobe sa povećanom fizičkom aktivnošću.  Bez šećera i aspartama.

  Tečni oblik magnezijuma koji se lako koristi sa dodatkom kalijuma, vitamina C i B6. Sadrži kompleks magnezijuma u dva oblika bisglicinat i citrat. Bez šećera i aspartama. Magnezijum doprinosi normalnom energetskom metabolizmu normalnoj funkciji mišića do elektorlitičke ravnoteže za smanjenje umora i iscrpljenosti. Kalijum podržava normalnu funkciju mišića. Vitamin C i Vitamin B6 doprinose normalnom energetskom metabolizmu normalnoj funkciji nervnog sistema za održavanje normalne funkcije imunog sistema, tokom i nakon intezivne fizičke aktivnosti ili vežbanja.

 • B-Complex + vitamin C & vitamin E

  B-kompleks sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9 (folna kiselina), B12, Vitamine C i E, cink i biotin. Ovo je dijetetski suplement koji dolazi u pakovanju od 90 kapsula.

  Upozorenje: Nije pogodno za decu, trudnice i doilje. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije namenjen za upotrebu kao zamena za raznovrsnu ishranu. Držati van domašaja dece. Čuvati na suvom mestu na temperaturi 25 °C, zaštiti od direktne sunčeve svetlosti i mraza.

  Proizvođač nije odgovoran za štetu uzrokovanu nepravilnim korišćenjem ili skladištenjem.  Tertrazin može negativno uticati na aktivnost i pažnju dece.

 • C-Vitamin + Rose Hips1000mg 100cps

  Vitamin C + Šipak 1000 mg Swanson je dodatak ishrani u kapsulama na bazi vitamina C u obliku askorbinske kiseline i ekstrakta šipka 4:1

  Modaliteti sportista kod kojih se preporučuje vitamin C su sportovi sa visokim energetskim zahtevima (crossfit trening, bodibilding, izdržljivost, timski sportovi i borilačke veštine). Povoljan efekat se postiže unosom od 200 mg dnevno, koji se dodaje preporučenom dnevnom unosu vitamina C.

 • Amix Daily One

  Amix® Daily One 60 tableta je kompletan proizvod multivitaminski i multimineralni. Jedinstven proizvod čije komponente doprinose normalnom energetskom metabolizmu, mentalnoj aktivnosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Multivitamin  sa svim potrebnim vitaminima, mineralima i oligoelementima u dnevnoj količini. Preporučuje se praktično svakome, jer većina nas ne unosi svakodnevnom ishranom dovoljne količine ovako raznovrsnih materija. Naročito ih preporučujemo onima koji se, zbog celodnevnog posla, neredovno i jednolično hrane.

   

  Amix Daily One

  1.590 RSD
 • Amix® Multi Mega Stack 60 tablets

  Amix® Multi Mega Stack  je jedinstvena i odabrana mešavina vitamina minerala koji su neophodni za podršku osnovnim funkcijama ljudskog tela tokom dana.  Multi Mega Stack formula sadrži više od 40 važnih vitamina i minerala sa dodatom ehinaceom. Ova je jedinstvena kombinacija pomaže održanje dobrog zdravlja i opšte funkcije ljudskog tela.

 • Amix® Multi Mega Stack 120 tableta

  Amix® Multi Mega Stack je jedinstvena i odabrana mešavina vitamina minerala koji su neophodni za podršku osnovnim funkcijama ljudskog tela tokom dana. Amix® Multi Mega Stack  formula sadrži više od 40 važnih vitamina i minerala sa dodatom ehinaceom. Ova je jedinstvena kombinacija pomaže održanje dobrog zdravlja i opšte funkcije ljudskog tela. Multi Mega Stack je dizajniran prvenstveno za osobe sa zahtevnom fizičkm ili mentalnom aktivnošću. Kao takav, Amix® Multi Mega Stack pomaže važne funkcije metabolizma, fizičkih i mentalnih performansi, odlaže nastanak napora i ubrzava regeneraciju nakon vežbanja.