• CoEnzyme Q10

  Koenzim Q10 je jedinjenje koje proizvodi energiju u organizmu. Naziva se još i ubikinon što u prevodu znači sveprisutan. Nalazi se u malim količinama u svim ćelijama i tkivama u ljudskom telu. Deluje kao prenosnik informacija u mitohondrijama koje su pogonske ćelije gde oksidacijom unete hrane nastaje energija. Koenzim Q10 je sastavni deo transporta elektrona i učestvuje u aerobnoj ćelijskoj respiraciji, proizvodi energiju u obliku ATP-a koji predstavlja osnovnu jedinicu energije u organizmu.  Učestvujući u ovom procesu koenzim Q10 osigurava da mišići i druga kritična tkiva dobiju dovoljno kiseonika i hranljivih materija preko krvi. Dokazano je da poboljšava pamćenje i fizičku izdržljivost zato se savetuje kod svih sportskih disciplina.

  CoEnzyme Q10

  1.850 RSD
 • Chromium Picolinate 100 kaps 200 mcg

  Chromium Picolinate 100 kaps 200 mcg Ultimate Nutritionu, dodajte vitamine u vašu svakodnevnu ishranu to će pomoći da održite nivo šećera u normali, sprečiće kardiovaskularne probleme, smanjiće vam želju za hidratima i slatkišima. Hrom je esencijalni mineral koje telo dobija iz hrane. Hrom je presudan za dobar rad insulina. Neki ljudi ne mogu dobiti dovoljno hroma iz svoje ishrane. Ultimate Nutrition® Chromium Picolinate može pomoći u apsorpciji hroma. Pikolinat je zapravo pikolinska kiselina, prirodna supstanca već prisutna u telu. Dodavanjem tri molekula pikolinata hromu, vaše telo može lakše apsorbovati hrom u svoje ćelije.

 • AMIX™ Performance E-Lite Electrolytes

  AMIX™ Performance E-Lite Electrolytes je visoko koncentrisani proizvod u tečnoj formi koji sadrži kompleks važnih elektrolita i vitamina C i D. Ovakav proizvod je dizajniran za ljude koji su fizički aktivni i potrebna im je brza nadoknada izgubljenih elektrolita. Sadrži magnezijum. Bez šećera, bez aspartama.

 • AMIX Magnesium Liquid+ 20x25ml

  AMIX Magnesium Liquid+ 20x25ml je magnezijum u tečnoj formi, lak za upotrebu, u kombinaciji sa mineralinim solima i vitaminima. Proizvod posebno dizajniran za osobe sa povećanom fizičkom aktivnošću.  Bez šećera i aspartama.

  Tečni oblik magnezijuma koji se lako koristi sa dodatkom kalijuma, vitamina C i B6. Sadrži kompleks magnezijuma u dva oblika bisglicinat i citrat. Bez šećera i aspartama. Magnezijum doprinosi normalnom energetskom metabolizmu normalnoj funkciji mišića do elektorlitičke ravnoteže za smanjenje umora i iscrpljenosti. Kalijum podržava normalnu funkciju mišića. Vitamin C i Vitamin B6 doprinose normalnom energetskom metabolizmu normalnoj funkciji nervnog sistema za održavanje normalne funkcije imunog sistema, tokom i nakon intezivne fizičke aktivnosti ili vežbanja.

 • B-Complex + vitamin C & vitamin E

  B-kompleks sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9 (folna kiselina), B12, Vitamine C i E, cink i biotin. Ovo je dijetetski suplement koji dolazi u pakovanju od 90 kapsula.

  Upozorenje: Nije pogodno za decu, trudnice i doilje. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije namenjen za upotrebu kao zamena za raznovrsnu ishranu. Držati van domašaja dece. Čuvati na suvom mestu na temperaturi 25 °C, zaštiti od direktne sunčeve svetlosti i mraza.

  Proizvođač nije odgovoran za štetu uzrokovanu nepravilnim korišćenjem ili skladištenjem.  Tertrazin može negativno uticati na aktivnost i pažnju dece.

 • C-Vitamin + Rose Hips1000mg 100cps

  Vitamin C + Šipak 1000 mg Swanson je dodatak ishrani u kapsulama na bazi vitamina C u obliku askorbinske kiseline i ekstrakta šipka 4:1

  Modaliteti sportista kod kojih se preporučuje vitamin C su sportovi sa visokim energetskim zahtevima (crossfit trening, bodibilding, izdržljivost, timski sportovi i borilačke veštine). Povoljan efekat se postiže unosom od 200 mg dnevno, koji se dodaje preporučenom dnevnom unosu vitamina C.

 • Amix Daily One

  Amix® Daily One 60 tableta je kompletan proizvod multivitaminski i multimineralni. Jedinstven proizvod čije komponente doprinose normalnom energetskom metabolizmu, mentalnoj aktivnosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Multivitamin  sa svim potrebnim vitaminima, mineralima i oligoelementima u dnevnoj količini. Preporučuje se praktično svakome, jer većina nas ne unosi svakodnevnom ishranom dovoljne količine ovako raznovrsnih materija. Naročito ih preporučujemo onima koji se, zbog celodnevnog posla, neredovno i jednolično hrane.

   

  Amix Daily One

  1.590 RSD
 • Amix® Multi Mega Stack 60 tablets

  Amix® Multi Mega Stack  je jedinstvena i odabrana mešavina vitamina minerala koji su neophodni za podršku osnovnim funkcijama ljudskog tela tokom dana.  Multi Mega Stack formula sadrži više od 40 važnih vitamina i minerala sa dodatom ehinaceom. Ova je jedinstvena kombinacija pomaže održanje dobrog zdravlja i opšte funkcije ljudskog tela.

 • Amix® Multi Mega Stack 120 tableta

  Amix® Multi Mega Stack je jedinstvena i odabrana mešavina vitamina minerala koji su neophodni za podršku osnovnim funkcijama ljudskog tela tokom dana. Amix® Multi Mega Stack  formula sadrži više od 40 važnih vitamina i minerala sa dodatom ehinaceom. Ova je jedinstvena kombinacija pomaže održanje dobrog zdravlja i opšte funkcije ljudskog tela. Multi Mega Stack je dizajniran prvenstveno za osobe sa zahtevnom fizičkm ili mentalnom aktivnošću. Kao takav, Amix® Multi Mega Stack pomaže važne funkcije metabolizma, fizičkih i mentalnih performansi, odlaže nastanak napora i ubrzava regeneraciju nakon vežbanja.

   

Main Menu